title

Një buqetë me këshilla!

Ahmed Kalaja

0
Followers
0
Plays
Një buqetë me këshilla!

Një buqetë me këshilla!

Ahmed Kalaja

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Kjo është një buqetë me këshilla që janë ndihmë për çdo besimtar në rrugën e kësaj bote. Këto porosi dhe këshilla janë nga më të ndryshmet duke filluar nga: qëllimi i muslimanit në jetë – e që është arritja e kënaqësisë së Allahut, pastaj rëndësia e drejtësisë, marrja me çështjet që janë në interes së tij dhe jo çështje të tjera, si dhe shumë këshilla të tjera të formuluara në mënyrë të bukur, të thjeshtë dhe tërheqëse.

Latest Episodes

باقة نصائح مهمة ومختلفة، والتي تعين المسلم في مسيرته في الحياة الدنيا. منها: إخلاص المسلم حياته لله تعالى، أهمية العدل، وانشغال المسلم بما ي

باقة نصائح مهمة ومختلفة، والتي تعين المسلم في مسيرته في الحياة الدنيا. منها: إخلاص المسلم حياته لله تعالى، أهمية العدل، وانشغال المسلم بما ي

51 MIN2010 NOV 10
Comments
باقة نصائح مهمة ومختلفة، والتي تعين المسلم في مسيرته في الحياة الدنيا. منها: إخلاص المسلم حياته لله تعالى، أهمية العدل، وانشغال المسلم بما ي
the END

Latest Episodes

باقة نصائح مهمة ومختلفة، والتي تعين المسلم في مسيرته في الحياة الدنيا. منها: إخلاص المسلم حياته لله تعالى، أهمية العدل، وانشغال المسلم بما ي

باقة نصائح مهمة ومختلفة، والتي تعين المسلم في مسيرته في الحياة الدنيا. منها: إخلاص المسلم حياته لله تعالى، أهمية العدل، وانشغال المسلم بما ي

51 MIN2010 NOV 10
Comments
باقة نصائح مهمة ومختلفة، والتي تعين المسلم في مسيرته في الحياة الدنيا. منها: إخلاص المسلم حياته لله تعالى، أهمية العدل، وانشغال المسلم بما ي
the END
hmly
himalayaプレミアムへようこそ聴き放題のオーディオブックをお楽しみください。