title

Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Ahmed Kalaja

0
Followers
0
Plays
Pse i ka kapluar e keqja myslimanët
Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Ahmed Kalaja

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shkakut të mbetjes mbrapa të myslimanëve dhe sqaron se shkaku kryesor janë vetë veprat e tyre.

Latest Episodes

Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

51 MIN2009 JUL 12
Comments
Pse i ka kapluar e keqja myslimanët
the END

Latest Episodes

Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

51 MIN2009 JUL 12
Comments
Pse i ka kapluar e keqja myslimanët
the END

Listen Now On Himalaya