title

Deutsch – warum nicht? Pjesa 4 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

DW.COM | Deutsche Welle

0
Followers
0
Plays
Deutsch – warum nicht? Pjesa 4 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
Deutsch – warum nicht? Pjesa 4 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

Deutsch – warum nicht? Pjesa 4 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

DW.COM | Deutsche Welle

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Andrea i ka përfunduar studimet dhe tani është i gatshëm që të nisë mbledhjen e materialeve për artikullin e tij të parë. Puna e çon atë (dhe natyrisht edhe Eksën misterioze) në Gjermaninë Lindore. Elemente të rëndësishme gramatikore: Forma pësore e foljeve (Passiv), pjesët e varura të fjalive, foljet vetvetore, mënyra lidhore (Konjunktiv).

Latest Episodes

Mësimi 12 – Klaus Shtërtebeker

Historia e një pirati me nam... Gramatikë: Lidhorja II e foljeve modale (gjysmëndihmëse) haben dhe sollen.

15 MIN2015 NOV 5
Comments
Mësimi 12 – Klaus Shtërtebeker

Mësimi 26 – Një fjalë magjike

Mund të bëhet megjithatë e dukshme Eksa... Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 26 – Një fjalë magjike

Mësimi 25 – Lulja blu.

Fjalia me paskajore dhe zu

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 25 – Lulja blu.

Mësimi 23 – Miti i Barbarosës

Historia e perandorit me mjekër të kuqe... Gramatikë: Fjalitë lidhore (shumës, kallëzore e mashkullores)

15 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 23 – Miti i Barbarosës

Mësimi 24 – Luteri në Vartburg

Historia e një aksioni të guximshëm shpëtimi... Gramatikë: Fjalia lidhore me përemra lidhorë në dhanore njëjës)

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 24 – Luteri në Vartburg

Mësimi 22 – Tyringeni: zemra e gjelbër

Një vend prezantohet... Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

16 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 22 – Tyringeni: zemra e gjelbër

Mësimi 21 – Qymyri – ari i zi

Historia e një materiali të veçantë... Gramatikë: Fjalia kushtore joreale: pjesë të varura fjalie që nisin me wenn

15 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 21 – Qymyri – ari i zi

Mësimi 20 – "Brocken-i është një gjerman"

Historia e një mali dhe e shtrigave të tij... Gramatikë: Krahasimi me so ... wie dhe als

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 20 – "Brocken-i është një gjerman"

Mësimi 19 – Saksoni-Anhalt: Natyrë – industri – fe

Një vend prezantohet... Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 19 – Saksoni-Anhalt: Natyrë – industri – fe

Mësimi 18 – Porcelani – ari i bardhë

Historia e një materiali të veçantë Gramatikë: Fjalitë lidhore:pjesë të varura që nisin me përemra lidhore në emërore njëjës (I)

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 18 – Porcelani – ari i bardhë

Latest Episodes

Mësimi 12 – Klaus Shtërtebeker

Historia e një pirati me nam... Gramatikë: Lidhorja II e foljeve modale (gjysmëndihmëse) haben dhe sollen.

15 MIN2015 NOV 5
Comments
Mësimi 12 – Klaus Shtërtebeker

Mësimi 26 – Një fjalë magjike

Mund të bëhet megjithatë e dukshme Eksa... Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 26 – Një fjalë magjike

Mësimi 25 – Lulja blu.

Fjalia me paskajore dhe zu

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 25 – Lulja blu.

Mësimi 23 – Miti i Barbarosës

Historia e perandorit me mjekër të kuqe... Gramatikë: Fjalitë lidhore (shumës, kallëzore e mashkullores)

15 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 23 – Miti i Barbarosës

Mësimi 24 – Luteri në Vartburg

Historia e një aksioni të guximshëm shpëtimi... Gramatikë: Fjalia lidhore me përemra lidhorë në dhanore njëjës)

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 24 – Luteri në Vartburg

Mësimi 22 – Tyringeni: zemra e gjelbër

Një vend prezantohet... Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

16 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 22 – Tyringeni: zemra e gjelbër

Mësimi 21 – Qymyri – ari i zi

Historia e një materiali të veçantë... Gramatikë: Fjalia kushtore joreale: pjesë të varura fjalie që nisin me wenn

15 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 21 – Qymyri – ari i zi

Mësimi 20 – "Brocken-i është një gjerman"

Historia e një mali dhe e shtrigave të tij... Gramatikë: Krahasimi me so ... wie dhe als

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 20 – "Brocken-i është një gjerman"

Mësimi 19 – Saksoni-Anhalt: Natyrë – industri – fe

Një vend prezantohet... Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 19 – Saksoni-Anhalt: Natyrë – industri – fe

Mësimi 18 – Porcelani – ari i bardhë

Historia e një materiali të veçantë Gramatikë: Fjalitë lidhore:pjesë të varura që nisin me përemra lidhore në emërore njëjës (I)

14 MIN2008 OCT 10
Comments
Mësimi 18 – Porcelani – ari i bardhë
hmly
himalayaプレミアムへようこそ聴き放題のオーディオブックをお楽しみください。