title

Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

DW.COM | Deutsche Welle

0
Followers
0
Plays
Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

DW.COM | Deutsche Welle

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Gjermanishtja e biznesit për të përparuarit: Marktplatz është një kurs i gjermanishtes që ju ambjenton me fjalorin e jetës së përditshme në punë dhe me tema të tjera ekonomike.

Latest Episodes

Mësimi 26

Kultura e ndërmarrjes Stili i drejtimit, hierarkia, identiteti i ndërmarrjes: si e prezanton veten jashtë një sipërmarrje dhe si komunikon ajo. Temat: Identiteti i ndërmarrjes, dizenjoja e ndërmarrjes, stili drejtues

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 26

Mësimi 25

Dhomat e industrisë dhe të tregtisë Konsultimi, informacioni, përfaqësimi i interesave: si organizohet dhe prezantohet ekonomia gjermane. Temat: Dhomat e Industrisë dhe të Tregtisë (IHK), Dhomat e Tregtisë së Jashtme (AHK), Shoqata gjermane e Dhomave të Industrisë dhe Tregtisë (DIHT)

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 25

Mësimi 24

Lundrimi brenda vendit dhe logjistika në porte Kontenjerët, kanalet, tarifat e transportit të mallrave: si dhe pse transportohen mallrat në lumenj dhe dete. Tema: Lundrimi brenda vendit

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 24

Mësimi 23

Françaising (koncesioni i përdorimit të emrit të ndërmarrjes) Ndarja e punës, bashkëpunimi, kontrolli: si i përcjellin firmat emrin dhe njohuritë e tyre teknologjike. Temat: françaising, kontrata e licencës

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 23

Mësimi 22

Ndryshimi strukturor në bujqësi Qumështi, drithërat, subvencionet: si ka ndryshuar puna në sektorin agrar dekadat e fundit. Tema: bujqësia

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 22

Mësimi 21

Ndryshimi strukturor në industri Qymyri, çeliku, të papunët: ndikimi i fundit të industrive tradicionale mbi rajonin e Ruhrit. Temat: Industria e minierave dhe siderurgjike, subvencionet për qymyret, ndryshimi strukturor, monstruktura

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 21

Mësimi 20

Shfrytëzimi i ujërave të përdorura Substanca të dëmshme, impiant pastrimi i ujërave të përdorura: si mund ta kursesh ujrin e çmueshëm dhe ta mbash atë të pastër. Temat: Shfrytëzimi i ujërave të përdorura, mbrojtja e ambjentit

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 20

Mësimi 19

Lufta kundër teprimit me paketime Koshat e verdhë, pika e gjelbër, ekonomia e ricklimit: si duhet të shmanget krijimi i mbeturinave dhe të pakësohet ndotja e mjedisit. Temat: Pika e gjelbër, ricklimi, eko-menaxhimi, rregullat për paketimet

19 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 19

Mësimi 18

Sfida ndërkulturore- tregu ndërkombëtar Panairi i Këlnit Prezantimi, kontaktet, porositë: si dhe ku mund t'ja paraqesësh veten dhe produktet e tua botës së specializuar. Tema: Panairi

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 18

Mësimi 17

Kualifikimi në ndërmarrje Aplikimi, shkollat profesionale, provimi për ndihmësmjeshtër: çfarë mund të bësh dhe çfarë duhet të bësh pas shkollës. Temat: Sistemi dual, kualifikimi profesional, shkolla e ulët profesionale

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 17

Latest Episodes

Mësimi 26

Kultura e ndërmarrjes Stili i drejtimit, hierarkia, identiteti i ndërmarrjes: si e prezanton veten jashtë një sipërmarrje dhe si komunikon ajo. Temat: Identiteti i ndërmarrjes, dizenjoja e ndërmarrjes, stili drejtues

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 26

Mësimi 25

Dhomat e industrisë dhe të tregtisë Konsultimi, informacioni, përfaqësimi i interesave: si organizohet dhe prezantohet ekonomia gjermane. Temat: Dhomat e Industrisë dhe të Tregtisë (IHK), Dhomat e Tregtisë së Jashtme (AHK), Shoqata gjermane e Dhomave të Industrisë dhe Tregtisë (DIHT)

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 25

Mësimi 24

Lundrimi brenda vendit dhe logjistika në porte Kontenjerët, kanalet, tarifat e transportit të mallrave: si dhe pse transportohen mallrat në lumenj dhe dete. Tema: Lundrimi brenda vendit

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 24

Mësimi 23

Françaising (koncesioni i përdorimit të emrit të ndërmarrjes) Ndarja e punës, bashkëpunimi, kontrolli: si i përcjellin firmat emrin dhe njohuritë e tyre teknologjike. Temat: françaising, kontrata e licencës

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 23

Mësimi 22

Ndryshimi strukturor në bujqësi Qumështi, drithërat, subvencionet: si ka ndryshuar puna në sektorin agrar dekadat e fundit. Tema: bujqësia

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 22

Mësimi 21

Ndryshimi strukturor në industri Qymyri, çeliku, të papunët: ndikimi i fundit të industrive tradicionale mbi rajonin e Ruhrit. Temat: Industria e minierave dhe siderurgjike, subvencionet për qymyret, ndryshimi strukturor, monstruktura

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 21

Mësimi 20

Shfrytëzimi i ujërave të përdorura Substanca të dëmshme, impiant pastrimi i ujërave të përdorura: si mund ta kursesh ujrin e çmueshëm dhe ta mbash atë të pastër. Temat: Shfrytëzimi i ujërave të përdorura, mbrojtja e ambjentit

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 20

Mësimi 19

Lufta kundër teprimit me paketime Koshat e verdhë, pika e gjelbër, ekonomia e ricklimit: si duhet të shmanget krijimi i mbeturinave dhe të pakësohet ndotja e mjedisit. Temat: Pika e gjelbër, ricklimi, eko-menaxhimi, rregullat për paketimet

19 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 19

Mësimi 18

Sfida ndërkulturore- tregu ndërkombëtar Panairi i Këlnit Prezantimi, kontaktet, porositë: si dhe ku mund t'ja paraqesësh veten dhe produktet e tua botës së specializuar. Tema: Panairi

24 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 18

Mësimi 17

Kualifikimi në ndërmarrje Aplikimi, shkollat profesionale, provimi për ndihmësmjeshtër: çfarë mund të bësh dhe çfarë duhet të bësh pas shkollës. Temat: Sistemi dual, kualifikimi profesional, shkolla e ulët profesionale

23 MIN2009 APR 8
Comments
Mësimi 17
hmly
himalayaプレミアムへようこそ聴き放題のオーディオブックをお楽しみください。