title

Zes Losse Tanden podcast

Punk, hardcore, metalcore, rock, muziek, metal, NRC, Epitaph, John Coffey

0
Followers
0
Plays
Zes Losse Tanden podcast
Zes Losse Tanden podcast

Zes Losse Tanden podcast

Punk, hardcore, metalcore, rock, muziek, metal, NRC, Epitaph, John Coffey

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Een podcast waarin Peter van der Ploeg (NRC), Gert-Jan van Aalst (Epitaph Records) en David Achter de Molen (John Coffey) elke maand de zes tofste rock-releases draaien en bespreken.

Latest Episodes

DECEMBER: Snapkees is een lul

Deze show kun je gratis luisteren, maar is niet gratis om te maken. Wij betalen een jaarlijkse fee voor de muzieklicentie zodat artiesten geld voor hun gedraaide liedje ontvangen, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en stoppen tijd in het maken van de podcast. Als jij deze show tof vindt laten we je zelf bepalen hoeveel de show je maandelijks waard is. Dat kun je doen door een petje af te nemen via petje.af/zeslossetandenDe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

56 MIN1 w ago
Comments
DECEMBER: Snapkees is een lul

NOVEMBER: De Fill van Collins

JA! Dat hele petje af verhaal. Dat is dus dit: Deze show kun je gratis luisteren, maar is niet gratis om te maken. Wij betalen een jaarlijkse fee voor de muzieklicentie zodat artiesten geld voor hun gedraaide liedje ontvangen, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en stoppen tijd in het maken van de podcast. Als jij deze show tof vindt laten we je zelf bepalen hoeveel de show je maandelijks waard is. Dat kun je doen door een petje af te nemen via petje.af/zeslossetanden.De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze Spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

83 MINOCT 30
Comments
NOVEMBER: De Fill van Collins

OKTOBER: Dwergmetal wordt het helemaal

De shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nl.De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

63 MINSEP 26
Comments
OKTOBER: Dwergmetal wordt het helemaal

SEPTEMBER: 13 minuten Tool op je Smoel

Tweede Kamerlid Peter Kwint komt langs om 91 seconden aan vette muziek met ons te delen. Verder doen we alle gebruikelijke dingen. Niks te zien dus, loop maar door.Dit is het Nuclear Blaast filmpje waar Peter van de Ploeg het over heeft na het draaien van de band Une Misère: https://www.youtube.com/watch?v=0zdyHd85KOADe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nl.De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

106 MINSEP 4
Comments
SEPTEMBER: 13 minuten Tool op je Smoel

AUGUSTUS: Stray From The Path, Norma Jean, Opeth en meer. Zoveel meer.

De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

87 MINAUG 21
Comments
AUGUSTUS: Stray From The Path, Norma Jean, Opeth en meer. Zoveel meer.

JULI: Max Verstappen wint in Oostenrijk

De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlDe shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

68 MINJUL 3
Comments
JULI: Max Verstappen wint in Oostenrijk

Jera On Air special #2: Turnstile is de winnaar

We zijn nog steeds op Jera On Air, of Jeugdraad On Air, festival! We praten over hoogtepunten en dieptepunten van dag twee met Jeps de boeker van de bands op Jera en Hans de artiesten-tatoeëerder.De shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

40 MINJUN 30
Comments
Jera On Air special #2: Turnstile is de winnaar

Jera On Air special #1: Hoe Architects er annuleerde

We zijn op Jera On Air, of Jeugdraad On Air, festival! We praten over hoogtepunten en zware dieptepunten.De shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

59 MINJUN 29
Comments
Jera On Air special #1: Hoe Architects er annuleerde

JUNI: Soort van radio voor je vrienden (met Ryanne van Dorst)

Ryanne van Dorst schuift aan om de vetste nieuwe tracks van de afgelopen maand te bespreken en mee te doen met onze slechte woordgrappen.Stem hier om ons die podcastaward te laten winnen: www.podcastawards.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlDe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

100 MINMAY 29
Comments
JUNI: Soort van radio voor je vrienden (met Ryanne van Dorst)

MEI: I need to take Abbath

We zijn verhuisd naar de nieuwe podcaststudio van David en dat vinden we even wennen. De woordgrapjes zijn nog iets slechter dan normaal en er vallen stiltes op gekke plekken. Ook durven we na drie liedjes pas elkaars liedjes echt af te zeiken. Wel is er voor het eerst bier. Het besloot een gekke avond te worden.De tracks die in deze aflevering voorbijkomen zijn van:3:33 Knocked Loose10:25 No Turning Back16:38 Abbath25:55 PUP39:03 Nails46:34 Cave InDe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en heeft een nachtshow op 3fm: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

69 MINAPR 24
Comments
MEI: I need to take Abbath

Latest Episodes

DECEMBER: Snapkees is een lul

Deze show kun je gratis luisteren, maar is niet gratis om te maken. Wij betalen een jaarlijkse fee voor de muzieklicentie zodat artiesten geld voor hun gedraaide liedje ontvangen, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en stoppen tijd in het maken van de podcast. Als jij deze show tof vindt laten we je zelf bepalen hoeveel de show je maandelijks waard is. Dat kun je doen door een petje af te nemen via petje.af/zeslossetandenDe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

56 MIN1 w ago
Comments
DECEMBER: Snapkees is een lul

NOVEMBER: De Fill van Collins

JA! Dat hele petje af verhaal. Dat is dus dit: Deze show kun je gratis luisteren, maar is niet gratis om te maken. Wij betalen een jaarlijkse fee voor de muzieklicentie zodat artiesten geld voor hun gedraaide liedje ontvangen, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en stoppen tijd in het maken van de podcast. Als jij deze show tof vindt laten we je zelf bepalen hoeveel de show je maandelijks waard is. Dat kun je doen door een petje af te nemen via petje.af/zeslossetanden.De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze Spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

83 MINOCT 30
Comments
NOVEMBER: De Fill van Collins

OKTOBER: Dwergmetal wordt het helemaal

De shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nl.De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

63 MINSEP 26
Comments
OKTOBER: Dwergmetal wordt het helemaal

SEPTEMBER: 13 minuten Tool op je Smoel

Tweede Kamerlid Peter Kwint komt langs om 91 seconden aan vette muziek met ons te delen. Verder doen we alle gebruikelijke dingen. Niks te zien dus, loop maar door.Dit is het Nuclear Blaast filmpje waar Peter van de Ploeg het over heeft na het draaien van de band Une Misère: https://www.youtube.com/watch?v=0zdyHd85KOADe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nl.De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

106 MINSEP 4
Comments
SEPTEMBER: 13 minuten Tool op je Smoel

AUGUSTUS: Stray From The Path, Norma Jean, Opeth en meer. Zoveel meer.

De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

87 MINAUG 21
Comments
AUGUSTUS: Stray From The Path, Norma Jean, Opeth en meer. Zoveel meer.

JULI: Max Verstappen wint in Oostenrijk

De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlDe shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

68 MINJUL 3
Comments
JULI: Max Verstappen wint in Oostenrijk

Jera On Air special #2: Turnstile is de winnaar

We zijn nog steeds op Jera On Air, of Jeugdraad On Air, festival! We praten over hoogtepunten en dieptepunten van dag twee met Jeps de boeker van de bands op Jera en Hans de artiesten-tatoeëerder.De shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

40 MINJUN 30
Comments
Jera On Air special #2: Turnstile is de winnaar

Jera On Air special #1: Hoe Architects er annuleerde

We zijn op Jera On Air, of Jeugdraad On Air, festival! We praten over hoogtepunten en zware dieptepunten.De shirts & stickers bestel je hier:shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify:spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC:https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records:https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts:https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

59 MINJUN 29
Comments
Jera On Air special #1: Hoe Architects er annuleerde

JUNI: Soort van radio voor je vrienden (met Ryanne van Dorst)

Ryanne van Dorst schuift aan om de vetste nieuwe tracks van de afgelopen maand te bespreken en mee te doen met onze slechte woordgrappen.Stem hier om ons die podcastaward te laten winnen: www.podcastawards.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlDe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

100 MINMAY 29
Comments
JUNI: Soort van radio voor je vrienden (met Ryanne van Dorst)

MEI: I need to take Abbath

We zijn verhuisd naar de nieuwe podcaststudio van David en dat vinden we even wennen. De woordgrapjes zijn nog iets slechter dan normaal en er vallen stiltes op gekke plekken. Ook durven we na drie liedjes pas elkaars liedjes echt af te zeiken. Wel is er voor het eerst bier. Het besloot een gekke avond te worden.De tracks die in deze aflevering voorbijkomen zijn van:3:33 Knocked Loose10:25 No Turning Back16:38 Abbath25:55 PUP39:03 Nails46:34 Cave InDe shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: playlist.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps, maar ook zeker op:Spotify: spotify.zeslossetanden.nliTunes: itunes.zeslossetanden.nlYouTube: youtube.zeslossetanden.nlIn je browser: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en heeft een nachtshow op 3fm: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin.

69 MINAPR 24
Comments
MEI: I need to take Abbath
hmly
himalayaプレミアムへようこそ聴き放題のオーディオブックをお楽しみください。