Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

Geïnspireerde Actie

Jos Verheijden

Followers
Plays
Geïnspireerde Actie
16 min2019 JUL 9
Play Episode
Comments
title

Details

Wil je zelf ook geïnspireerde actie nemen, volg dan mijn LIVE Inspiratie Sessies: https://www.verheijdenconsult.nl/inspiratie

Als je kijkt naar de oorzaken van burnout, dan spelen er vaak systemische thema's. Simpel gezegd: Hoe je vroeger geleerd hebt om je plek in te nemen in je omgeving. Bij mij speelde het thema 'jezelf groter maken'. Dat is best vermoeiend en uiteindelijk zo uitputtend dat ik er een burnout van kreeg.

Een burnout is, net als elke ander crisis, een heftige correctie van scheefgegroeide patronen. Na mijn herstel ben ik grondig aan mezelf gaan werken en heb mezelf helemaal teruggevonden. Dat ik vind dat je uitsluitend 'geïnspireerde actie' zou moeten nemen, komt voort uit mijn eigen ervaringen.

Als ik merk dat er iets niet goed loopt dan weet ik dat ik uit mijn kracht ga en dat ik weer snel terug wil naar mijn basis. Zolang ik vanuit mijn eigen basis blijf werken en leven gaat alles perfect. Daarom besteed ik hier zowel voor mezelf, als in mijn coaching als in mijn interviews zoveel aandacht aan.