Self Healing

Self Healing

  • Overview
  • Episodes
Overview
himalaya
137 Episodes
Mostly manusia akan berusaha mengatasi kegelisahan, insecure, overthinking, dan lainnya. Ga, aku ga gitu. Aku akan ajak kamu melihat dari sudut pandang berbeda. Bukan mengatasi, justru menerima, kemudian menemukan hikmahnya.? Belajar Berdamai dengan luka w/ Psikologi Islam?‍?‍?‍? Kepribadian Karakter Golongan Darah.Update weekly inshaAllah?Yt, Tiktok, instagram, ebook, curhat analisis karakter by goldar https://msha.ke/riamarliana87
see more
Episodes
137 Episodes

Pernah mimpiin kerjaan ga? Atau merasa panik kalau ditelepon bos? Atau merasa bersalah ketika matiin HP kantor di saat libur or cuti? Jangan jangan kamu sudah terjangkit Virus ini. Apa penyebabnya? Dan bagaimana menyembuhkannya? --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Sore ini hujan tak berhenti-berhenti. Maklum, kalau Bogor adalah kota hujan, maka desaku ini adalah Desa Hujan. Sinar matahari adalah barang langka dan mahal. Lagi kruntelan ama bocils, tiba-tiba ada notifikasi email masuk. "Kak, sesekali bikin podcast tentang jodoh dong. Ya tentang seseorang yang jodohnya belum sampai-sampai". Paket kali ah... Aku tahu gimana galaunya dirimu mendapati teman-teman yang sudah asyik mendua dengan pasangan, eh kamu betah aja menyatu ama diri sendiri. Apalagi kalau mudik, ada aja saudara yang nanya, "Kapan kawin?". Order ebook msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Buatmu yang sedang takut akan masa depan msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Menurut penelitian memang ada kaitan antara penggunaan sosmed dan kenaikan potensi depresi. Eit tapi itu belum bisa menjawab pertanyaan di judul ya. Semoga kita dipahamkan dan dijaga Allah dari depresi, amiin. Yt, tiktok, ig, ebook, profile https://msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Sebelumnya maaf teman teman HRD kalau aku harus buka bukaan rahasia kalian. Ehehehe. Banyak dari pelamar kerja mempersiapkan jawaban interview kerja dari sumber yang sama. Sehingga sadar atau tidak, jawaban dari kalian seragam. Gimana bisa HRD mengingat kalian kalau semua seragam? InshaAllah aku kasih kuncinya tanpa harus membohongi diri sendiri atau HRD. Episode kali ini ngobrol tentang makna interview kerja dari sisi Psikologi, jadilah diri kalian sendiri. My Yt, ig, tiktok, ebook dn profile https://msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Nah loh.. ada apa dengan influencer? msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Berteman dengan insecure itu mudah, tapi... msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Episode ini sebenarnya ditujukan untuk kalian yang sedang jualan, apapun dan dimanapun. Tidak banyak yang tahu konsep ini. Padahal ini adalah pondasi dasar dr kita berjualan. Sst dan tahu ga si, ini juga berguna untuk kalian yang ingin sukses dlm kehidupan. Karena sejatinya kita semua adalah marketer, seller. Ria Marliana, jasa bantu hubungan by Goldar. Contact me on msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

Apakah kamu minder karena dibilang tidak pinter? Tidak cerdas? Atau pernahkah kamu dikatain gak akan punya masa depan karena peringkat terakhir di kelas? Semoga episode kali ini membantu. Contact me msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

[Segmen Story of You] Masalah sepele ini sering bikin pasangan Goldar B dan O ribut besar. Padahal masalahnya Sepele. Semoga eps ini membantu biar lebih langgeng. Yg mau curhat bisa kontak saya di msha.ke/riamarliana87 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/riamarliana/message

123...14
Got questions? We've got the answers
  • What is Himalaya?
    Himalaya is an audio platform that delivers the inspiration and knowledge you need to achieve your most ambitious goals. In just 10 minutes a day, you’ll learn the secrets of happiness, success, and more from some of the world's highest achievers and thought leaders. From our powerful life stories to high-impact courses, you'll find what you need to get inspired and get ahead.
  • Is there a free version that I can try out?
    By default, you’ll have 7 days after signing up before you are charged. You may also be given some promo codes with a longer free trial period. During the free trial period (7 days or longer), you will have full access to all paid content in Himalaya Learning.
  • How can I redeem a promo code?
    You can edit your promo code on the checkout page. Go to https://www.himalaya.com/premium/us and select "Start 7-day free trial". You need to register your account or log in to your account before you go to the checkout page. Click “Have a promo code to apply?” and replace the default promo code with the code you have.
  • Why do you need my credit card?
    In order to verify your identity, we require credit card validation upfront. We'll never charge your card until the free trial period is over. And unless you'd like to cancel, no further action will be needed on your part to begin recurring monthly payments as an official Himalaya listener! If you ever have any questions about payments or charges, please don’t hesitate to contact us at support@himalaya.com. We’ll help you solve your problem as fast as we can.
  • How do I cancel my free trial?
    1. On desktop: Go to https://www.himalaya.com; click your username on the upper right corner, and select “Membership” from the drop-down list; Click your active membership, then click on "Next Billing Date >" and "Cancel Subscription" 2. On Android mobile: In the app, go to "account" and choose the “member details” page, then choose to unsubscribe; 3. On iOS mobile: If you initially subscribe on the web, you cannot cancel it on the iOS mobile app. You need to follow the instructions for cancellation on desktop; if you subscribe via the iOS mobile, you can also turn off the automatic renewal via the iTunes/Apple ID settings.
  • How do I cancel my subscription?
    Subscribed from the Website?
    You can click here to unsubscribe. If you cancel the subscription during the trial period, it will not automatically renew; if you cancel the subscription after successful renewal, the next deduction cycle will not automatically renew.
    Subscribed from IOS or Android apps?
    You can cancel the subscription through Apple or Google Play settings. If you cancel the subscription 48 hours before the expiration of the trial period, the subscription will not be automatically renewed; if you cancel the subscription after successful renewal, the next deduction cycle will not be automatically renewed. You can find detailed information on how to unsubscribe from the link below:Cancel a subscription from Apple  Cancel a subscription from Google Play

With Himalaya APP

Listen On-The-Go
Audio courses turn your chore time into productive learning moments. No need to sit down and get locked in front of a screen
Short & Sweet
Each course is composed of lessons about 5 mins long and designed to be bite-sized to make the learning schedule flexible for you
Accomplish More
Get ahead by learning first-hand insights and knowledge from some of the world's sharpest minds and industry leaders.
app store
google play