Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

HSP Life and Bizz

Kristel van Lieshout

Followers
Plays
HSP Life and Bizz
57 min2019 OCT 13
Play Episode
Comments
title

Details

Podcast #68 Anita Wix Inspirator, spreekster en schrijfster van het boek "Je hebt altijd een keuze." Anita is een mega sterke en bijzondere vrouw die van haar heftige verleden haar missie heeft gemaakt, ze spreekt over moed, kracht en keuzes maken die goed voor je zijn.

Ze helpt vrouwen om de kracht in zichzelf te vinden om zich los te maken uit toxische relaties. Ze schreef er een boek over hoe zij het heeft gedaan en wat je kan doen om uit een ongezonde relatie vol geweld te stappen en voor jezelf te kiezen en vooral wat daarvoor nodig is.

We hebben het over hoe het boek tot stand kwam nadat ze een lezing van Joseph Oubelkas zag en besloot zijn voorbeeld te volgen en hoe dat eerst nog via een rechtszaak, de dag van de overwinning, zoals Anita het zo mooi noemt geboren werd met veel publiciteit.

Anita geeft lezingen door heel Nederland en is inmiddels een veelgevraagd spreekster. Ik sprak haar een half jaar geleden over haar boek wat toen net uit was. Haar eerste boek was net gedrukt en binnen 1 week uitverkocht dus dat zegt wat.

Soms maken we verkeerde keuzes in het leven, maar wat als je daarvan leert?

Kijk en/of luister deze podcast hier of op een van de andere kanalen

Wil je meer inspirerende podcasts kijken en/of luisteren?

Abonneer dan op mijn You Tube kanaal voor alle andere interessante video's en podcasts
https://www.youtube.com/channel/UCvmW...

Geen zin om te kijken, luister dan tijdens het sporten, in de file, tijdens het poetsen, strijken of koken naar mijn podcasts op


Spotify of Itunes HSP Life and Bizz

Wil je je inzichten delen in de comments altijd leuk om te weten wat je eraan had en vind je deze podcast interessant deel hem dan met je vrienden <3