Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

HSP Life and Bizz

Kristel van Lieshout

Followers
Plays
HSP Life and Bizz
28 min2019 NOV 1
Play Episode
Comments
title

Details

#worsteling Wat te doen als je jezelf niet meer voelt en leeg wordt getrokken
de worsteling van wanneer doe je goed aan iets en wanneer niet. Het eeuwige gevecht van ga ik dit delen of niet. Vinden mensen mij dan zwak of niet. En who cares? Alleen worstelen met iets is niet gezond voor je en je wordt er ook ziek van.

Delen helpt. Soms moeten mensen wijken voor jouw grootse plannen en is het belangrijk om je te focussen op wat je hier werkelijk te doen hebt in plaats van bezig te zijn met 1 iemand

Als je iets groots aan het bouwen ben kan je niet continu met je aandacht bij mensen zijn die hier niet in bijdragen of die je omlaag trekken in energie dan ben je continu aan het vechten en dat maakt je moe. Keer dan terug naar je eigen bubbel en herstel.

Soms worden dingen teveel en moet je het gewoon laten voor wat het is. je bent niet voor alles verantwoordelijk. Je bent alleen verantwoordelijk voor jezelf en niet voor anderen ook al voelt dat soms wel zo.

Loslaten wat niet verwerkt is gaat dan niet lukken. Je kan alleen loslaten wat volledig geaccepteerd is in jou en volledig verteerd is. Als jij je veilig genoeg voelt kan in jou pas loslaten.

Als jij je fucked up voelt ga dan eens leren om met dat gevoel volledig te zijn, dan lost het vanzelf op weet ik uit ervaring.

Heb jij ook een Human Design 3/5 profiel en wil jij je eigen profiel testen dan kan dat op jovian archive zoek maar even op google.

Kambo, Ayahuasca en Essentiële oliën brengen je ware zelf naar boven en laten alle laagjes die jou licht verblinden verdwijnen. Alle sluiers worden weggetrokken.

Over sterk en zwak zijn en hulp durven vragen, over sisters die je steunen ook al zijn ze geen biologische familie.

Plannen vanuit je hoofd verzinnen gaan never te nooit nie werken, plannen vanuit je hart en gevoel die werken pas echt. daar zit altijd mega veel energie op en die kosten ook geen moeite.

Het Deep Healing Jaartraject met Vera Janssen​ en mij daar kan je je nu nog voor opgeven. De eerste groep is al vol! maarrrr voor de 2e groep is nog plek.

Ben je healer, coach, therapeut, lichtwerker met een grote missie en wil je diep diven in jezelf en veel licht stralen en veel mensen helpen sluit je dan aan bij onze High Vibes Deep Healing tribe.

Voor meer info meld je aan bij deze link en krijg onze webinar replay: https://oilpreneurs.webinarninja.com/live-webinars/151637/register

of mail me op info@kristelvanlieshout.nl en betaal jezelf en ons met essentiële olie <3 hoe bijzonder is dat! Een puur kado voor jezelf

Veel licht, liefde en alleen maar high vibes <3

Liefs Kristel