Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

HSP Life and Bizz

Kristel van Lieshout

Followers
Plays
HSP Life and Bizz
56 min2019 NOV 5
Play Episode
Comments
title

Details

Deze krachtige vrouw overleefde 3 auto ongelukken en werd tot stilstand gezet om na te denken waar ze nou echt in het leven heen wilde. " Wat is is de bedoeling hier en wat is mijn grote why?" en "Hoe kan ik al mijn gaven die ik heb gekregen inzetten op deze aarde?" HSP, spiritualiteit en "zijn" inzetten als kracht.

Ze startte als therapeute en kwam er al snel achter dat ze toch nog veel meer te geven had en heel graag mensen wilde leren wat zij zelf ook had geleerd. Leven vanuit je diepe zijnskern en licht en liefde verspreiden. Mensen naar hun hart brengen en vanuit hun volledige essentie laten leven.

Marjolein is al 12 jaar een onderneemster uit de nieuwe tijd. Ze leidt met haar gave opleidingsinstituut ZoMa, holistische therapeuten op en leert ze zelf te leven vanuit hun zijns kern. Ze traint ze natuurlijk ook om hiermee ook anderen mensen te helpen hun eigen authentieke zelf te ont-dekken en dat door te geven aan anderen.

Daarnaast heeft ze een stichting opgericht om liefde te verspreiden overal waar dat nodig is waarin ze met vrijwillige inzet van de ZoMa Community-leden Reiki geeft aan kwetsbare doelgroepen. Een groot succes en hartverwarmend vind ik dat.

De holistische visie is mega belangrijk het wil zeggen dat we naar alle lagen in de mens kijken, alles voelen en aanraken. Mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Iets wat vele niet doen en juist in deze tijd is het zo belangrijk om op alle lagen te kijken en te voelen om echt dingen te kunnen doorbreken en te kunnen transformeren.

Er lopen tegenwoordig veel mensen vast in hun hoofd en burnout is bijna de "normaal" geworden. Diep in het lichaam en op alle levels daar stokt het en juist daar mogen we onszelf toestemming geven om erheen te gaan. Schaduw transformeren naar kracht en licht.

Het diepste zelf ontdekken daar waar sluiers mogen verdwijnen wordt een mooie schat in de mens onthult.

Het gaat er uiteindelijk om dat je jezelf vindt in liefde en jezelf kan vervullen en heel kan voelen in je kern.

Kijk en/of luister deze podcast hier of op een van de andere kanalen

Wil je meer inspirerende podcasts kijken en/of luisteren?

Abonneer dan op mijn You Tube kanaal voor alle andere interessante video's en podcasts
https://www.youtube.com/channel/UCvmW...

Geen zin om te kijken, luister dan tijdens het sporten, in de file, tijdens het poetsen, strijken of koken naar mijn podcasts op https://soundcloud.com/kristelvanlieshout/marjolein-berendsen-podcast

Spotify of Itunes HSP Life and Bizz

Wil je je inzichten delen in de comments altijd leuk om te weten wat je eraan had en vind je deze podcast interessant deel hem dan met je vrienden <3