Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

HSP Life and Bizz

Kristel van Lieshout

Followers
Plays
HSP Life and Bizz
61 min2019 NOV 18
Play Episode
Comments
title

Details

Hans ten Dam is een man met veel wijsheid. Hij is oprichter van het Tasso Instituut. Hij staat bekend als de pionier en grondlegger van regressietherapie in Nederland. Hij heeft bijna veertig jaar ervaring als management consultant, coach en trainer en leidde vanaf 1983 therapeuten en trainers op, in binnen- en buitenland.

Hij schreef artikelen en praktische handouts en is auteur van toonaangevende boeken op het gebied van Regressietherapie, zoals het uitgebreide studieboek ‘Catharsis, Integratie en Transformatie’ en het naslagwerk ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’.

Transpersoonlijke regressietherapie en transpersoonlijke coaching is een jong, en boeiend vakgebied dat nog volop in beweging is. Tasso Instituut neemt het voortouw in het ontwikkelen van nieuwe begeleidingsmethodes en therapeutische toepassingen.

Hans en al zijn trainers werken praktisch, degelijk én ervaringsgericht, met verbazingwekkende therapeutische resultaten op mentaal, emotioneel, spiritueel én lichamelijk gebied.

We hebben het over de methode van werken tot aan wat het met cliënten heeft gedaan. Wat je vooral niet moet doen en allerlei misvattingen. Ik heb meerdere colleges van Hans gehad op mijn opleiding die zeer boeiend waren. Vooral het stuk je weer "heel" voelen is belangrijk om goed te kunnen functioneren in dit leven.

Kijk en/of luister deze podcast hier of op een van de andere kanalen

Wil je meer inspirerende podcasts kijken en/of luisteren?

Abonneer dan op mijn You Tube kanaal voor alle andere interessante video's en podcasts
https://www.youtube.com/channel/UCvmW...

Geen zin om te kijken, luister dan tijdens het sporten, in de file, tijdens het poetsen, strijken of koken naar mijn podcasts op

Spotify of Itunes HSP Life and Bizz

Wil je je inzichten delen in de comments altijd leuk om te weten wat je eraan had en vind je deze podcast interessant deel hem dan met je vrienden