Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

HSP Life and Bizz

Kristel van Lieshout

Followers
Plays
HSP Life and Bizz
69 minFEB 12
Play Episode
Comments
title

Details

Leimomi Axea Keliikuli is Intuitive Soul Alignment Coach. 10 jaar lang was Leimomi monnik in Hawaï. Toen ze zich besefte dat dat leven niet meer bij haar paste, deed ze afstand van haar titel en status en trouwde ze met haar soulmate, met wie ze later een zoon kreeg.

Als fulltime huismoeder in de bijstand voelde Leimomi niet gelukkig en daarom besloot ze om naast de zorg voor haar zoontje een spirituele coachingspraktijk op te richten.

Binnen één jaar groeide haar bedrijf uit tot een 'six figure business', zonder e-mailadres of concreet plan. Inmiddels heeft Leimomi al vele vrouwelijke ondernemers van over de hele wereld geholpen met het bouwen van een onderneming vanuit hun super power. Zodat je vanuit alignment je leven en business kan vormgeven, waardoor opeens alles op zijn plek valt.

We hebben het over de 8 superpowers die er bestaan en over alignment met je blauwdruk om te kunnen floreren in je bedrijf en in je leven.

Over welke uitdagingen er op je business pad komen en hoe daarmee om te gaan

En over hoe zij het voor elkaar heeft om meerdere businesses te runnen en over de hele wereld te reizen met haar man en kind.

Over grid work wat ze doet met haar man en kind en hoe dat het bewustzijn van ons als mensen enorm verhoogt

Kijk en/of luister deze podcast hier of op een van de andere kanalen

Wil je meer inspirerende podcasts kijken en/of luisteren?

Abonneer dan op mijn You Tube kanaal voor alle andere interessante video's en podcasts
https://www.youtube.com/channel/UCvmW...

Geen zin om te kijken, luister dan tijdens het sporten, in de file, tijdens het poetsen, strijken of koken naar mijn podcasts
op https://soundcloud.com/kristelvanlieshout/75-leimomi-keilikuli-van-monnik-naar-miljoenenbusiness

Spotify HSP Life and Bizz

Wil je je inzichten delen in de comments altijd leuk om te weten wat je eraan had en vind je deze podcast interessant deel hem dan met je vrienden