Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

HSP Life and Bizz

Kristel van Lieshout

Followers
Plays
HSP Life and Bizz
80 minFEB 23
Play Episode
Comments
title

Details

HSP Life and Bizz Podcast #76
Naomi is een hele bijzondere vrouw die al vanaf jongs af aan te kampen kreeg met veel pijn. Een hele hoop uitdagingen in het leven wat haar nu een mega sterke vrouw heeft gemaakt. Van topsporter naar in een rolstoel naar nu weer leven en bijna alles kunnen door middel van alle methoden die ze gebruikte om te komen waar ze nu staat. Ze weet alles te vertellen over pijn en hoe je deze kan overwinnen.

We hebben veel overlap in onze verhalen en in deze podcast praten we over hoe je uit je fysieke en mentale pijn komt en hoe jij jezelf kan helpen van slachtoffer naar volledig je eigen leider zijn. En hoe jij jezelf holistisch kan healen.

Wat als pijn je leven regeert en je je pijn kan omarmen, wat is er dan mogelijk. Wij praten hierover en vertellen onze verhalen, Hoe we van onze monsters van pijn ons succes maken en daar anderen mee helpen.

We hebben het over kracht, kwetsbaar durven zijn en weer opnieuw grenzen leren voelen

We hebben het rond de 55 min ook over narcisme en hoe we ons ontworsteld hebben en voor het positieve aspect wat we ervan geleerd hebben.

Kijk en/of luister deze podcast hier of op een van de andere kanalen

Wil je meer inspirerende podcasts kijken en/of luisteren?

Abonneer dan op mijn You Tube kanaal voor alle andere interessante video's en podcasts
https://www.youtube.com/channel/UCvmW...

Geen zin om te kijken, luister dan tijdens het sporten, in de file, tijdens het poetsen, strijken of koken naar mijn podcasts

Spotify HSP Life and Bizz

Wil je je inzichten delen in de comments altijd leuk om te weten wat je eraan had en vind je deze podcast interessant deel hem dan met je vrienden