Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

FEB Community Stories

FEB

Followers
Plays
FEB Community Stories
48 min2020 JUN 4
Play Episode
Comments
title

Details

Във втората част на епизода си говорим за exit-a и какво следва оттук нататък в живота за Роси. Тук малко задълбаваме в сексизма, има ли го, срещала ли го е Роси, също за това какво е да направиш exit, колко трудности, очакване и неочаквани обрати може да доведе.


Роси не е говорила за exit-a досега публично, затова много се радваме, че реши да сподели при нас повече за този нов период на нея като предприемач и на нейния стартъп.


Какво става след exit-a? Отговори имаме в епизода, както и с Роси си говорим повече за най-ценните неща по пътя на предприемача, както тя споделя за себе си - ментори и coach-ове, които да ти помогнат да се развиваш, да преодоляваш предизвикателства, да ти отварят врати и да ти помагат по пътя. Именно затова и тя сега се посвещава на това да бъде такъв човек за жени предприемачи.


___


Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.


Очаквайте скоро на https://FEBcommunity.com


___


#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups