title

Profetët e rremë

Ahmed Kalaja

0
Followers
0
Plays
Profetët e rremë

Profetët e rremë

Ahmed Kalaja

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Pejgamberi (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) është vula e pejgamberëve dhe sipas konceptit islam çdo profet pas tij është i rremë. Megjithatë profetët e rremë janë bërë dukuri dhe përmes këtyre pretendimeve mashtrojnë njerëzit e thjeshtë. Në këtë intervistë hoxha i nderuar Ahmed Kalaja, mes tjerash, sqaron në mënyrë të argumentuar mashtrimet e tyre.

Latest Episodes

Latest Episodes

success toast
Welcome to Himalaya LearningClick below to download our app for better listening experience.Download App