title

KINK Festivalpodcast

KINK

0
Followers
0
Plays
KINK Festivalpodcast

KINK Festivalpodcast

KINK

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

In samenwerking met FestiLeaks presenteert KINK de tweewekelijkse festival-podcast, waarin Jos Willemsen en Julia Gieskes het laatste festivalnieuws met je doornemen, de recente aankondigingen bespreken en dieper ingaan op specifieke boekingen of andere ontwikkelingen op festival-gebied.

Latest Episodes

Heeft het coronavirus impact op onze festivalzomer? | S02E08

In de nieuwste festivalpodcast duiken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) in de hype rondom het coronavirus, nemen de laatste Down The Rabbit Hole-namen met je door, speculeren over mogelijke Lowlands-headliners en nog veel meer. Dit hoor je in de nieuwe aflevering van de Festivalpodcast: De vrijdag van Woo Hah! wordt afgesloten door Playboi Carti maar wie is dat eigenlijk?! Jos en Julia zoeken uit waarom Playboi Carti een must see is deze zomer. Het laatste festivalnieuws, nieuwe namen voor Lowlands, Sziget, Down The Rabbit Hole en kan het coronavirus effect hebben op de aankomende festivalzomer? Een festival in IJsland in gletsjers met 72 uur licht: Secret Solstice festival wordt uitgebreid besproken als bucketlistfestival - met special guest: DJ Viking! Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via jouw favoriete podcastapp! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten -- stuur een mailtje naar festivalpodcast@kink.nl !

58 MIN2 d ago
Comments
Heeft het coronavirus impact op onze festivalzomer? | S02E08

Festivaltickets: Van luxe tot low-budget | S2E7

Het is weer tijd voor een nieuwe Festivalpodcast! Deze keer duiken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) in de wereld van festivaltickets, komen ze meer te weten over Rex Orange County en bespreken ze natuurlijk het laatste festivalnieuws. We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast: We praten je bij over het laatste nieuws, waaronder natuurlijk de eerste namen voor Lowlands 2020. Vroeger had je dagkaarten en weekendtickets, maar tegenwoordig gaat het van VIP tot Ultimate Experience. Waarom hebben veel festivals nu zoveel verschillende soorten tickets? We bespreken een artiest onderaan de poster: Rex Orange County. Bekend van hits als Loving Is Easy en 10/10, maar er schuilt veel meer achter de 21-jarige zanger uit Engeland. Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via jouw favoriete podcastapp! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten -- stuur een mailtje naar festivalpodcast@kink.nl !

47 MIN2 w ago
Comments
Festivaltickets: Van luxe tot low-budget | S2E7

Waarom is iedereen zo hyped over The Strokes? | S02E06

Na de speciale uitzending vanaf Eurosonic Noorderslag is het weer tijd voor een 'normale' aflevering van de Festivalpodcast. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken de laatste headlines, een nieuw bucketlistfestival en de hype rondom The Strokes! We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast: - We praten je bij over het laatste nieuws. Waaronder nieuwe aankondigingen voor Zwarte Cross, Rock Werchter en Best Kept Secret. - Over aankondigingen gesproken: Afgelopen week stond in de teken van The Strokes. EIN-DE-LIJK komt de band weer naar Nederland! Maar waarom is dat eigenlijk zo'n big deal? Jos legt het je haarfijn uit. - The Strokes staan ook op de mega mooie line-up van Primavera Sound. En over dat festival gaan we je wat meer vertellen. Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten via festivalpodcast@kink.nl

62 MINJAN 28
Comments
Waarom is iedereen zo hyped over The Strokes? | S02E06

Festivalpodcast vanaf ESNS20: Om de tafel met BKS, DTRH, Woo Hah en Zwarte Cross | S2E5

Een nieuw jaar betekent een nieuwe aflevering van de Festivalpodcast. Presentatoren Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) doen het deze keer net even wat anders, want ze komen live vanaf Eurosonic Noorderslag 2020! Voor Eurosonic Noorderslag hebben ze alles uit de kast getrokken. Vier organisatoren van grote Nederlandse festivals praten in deze aflevering over actuele thema’s in de festivalbusiness. Aan tafel Maurits Westerik, de nieuwe festivaldirecteur van Best Kept Secret, Ruud Lemmen, oprichter en directeur van WOO HAH!, Elianne Weijers is programmeur voor de Feestfabriek - de organisatie achter Zwarte Cross en Mañana Mañana en Ide Koffeman, festivaldirecteur van Down The Rabbit Hole. De thema's die aan bod komen zijn duurzaamheid, stijgende ticketprijzen, gendergelijkheid, het aanbod in headliners en de (rand)programmering van festivals. En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

73 MINJAN 18
Comments
Festivalpodcast vanaf ESNS20: Om de tafel met BKS, DTRH, Woo Hah en Zwarte Cross | S2E5

Klimaatneutraal het jaar uit | S02E04

Een nieuwe week met een nieuwe (groene) aflevering van de Festivalpodcast. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken samen alle headlines, mogelijkheden om 'groen' te toeren en weer een bucketlist-festival voor je deze week. Dus, wat kun je van deze aflevering verwachten? Allereerst: de headlines. Deze week is er nieuws rondom Guns 'N Roses, Tame Impala, Best Kept Secret én Down The Rabbit Hole! Bands als Coldplay, Massive Attack en The 1975 zijn er steeds meer mee bezig: het milieu. Maar hoe doe je dat dan met touren? Wij zochten het voor je uit! Een Noors (groen!) festival waar je je (groene)vingers bij af wil likken. Wat gebeurt er ieder jaar op Øya? En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback?Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar festivalpodcast@kink.nl.

66 MIN2019 DEC 17
Comments
Klimaatneutraal het jaar uit | S02E04

We moeten het over Spanje hebben! | S2E3

Het is tijd voor aflevering drie van de Festivalpodcast. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken de laatste headlines, weer een nieuw bucketlistfestival en zijn we op zoek naar nieuwe redacteuren. We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast: We hebben weer een aantal nieuwtjes voor je! Zo hebben we het laatste nieuws over Pinkpop, Paul McCartney en WOO HAH! De Spaanse festivals staan vol in bloei. Hoe komt dat en moet je erheen? Dat bespreken we. Wil jij zien waar Jos het over heeft met zijn Paul McCartney video's? Klik dan vooral hier voor zijn enthousiaste TW Classic aankondiging Daarnaast zoeken wij versterking voor onze redactie! Ben jij de nieuwe headliner die ons team komt versterken? En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

60 MIN2019 DEC 4
Comments
We moeten het over Spanje hebben! | S2E3

Is Post Malone de vernieuwing die Pinkpop nodig heeft? | S2E2

Het is alweer tijd voor je favoriete podcast! Na een hele grote hoop aan geruchten, is het eindelijk tijd voor de eerste aankondigingen. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) schotelen jou al het belangrijkste festivalnieuws voor. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar dit is wat we sowieso gaan bespreken in deze aflevering: We hebben eindelijk wat aankondigingen! Maar daarnaast valt er ook nog genoeg te speculeren. Dat wordt smullen.. Eén van die grootse aankondigingen is Iron Maiden. Een band van wereldformaat met een enorm repertoire. Daaraan beginnen lijkt haast onmogelijk, dus wij helpen je een handje. Het festival waar artiesten als Dua Lipa en Bastille bekend zijn geworden strijkt weer neer in Groningen. We bespreken het winterfestival Eurosonic Noorderslag, en moet je daar als bezoeker wel heen gaan? Bekijk hier de kop over Post Malone van HUMO die Jos noemde! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

64 MIN2019 NOV 19
Comments
Is Post Malone de vernieuwing die Pinkpop nodig heeft? | S2E2

Welke artiesten zien we in 2020 op de festivals? | S2E1

Je favoriete podcast is sinds vandaag weer helemaal terug van weggeweest! Na een zomerslaap van anderhalve maand, pakken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) vanuit de Kink-studio de festival-draad weer op voor het tweede seizoen van De Festivalpodcast! Met frisse nieuwe rubrieken, het oude-vertrouwde festivalnieuws én de heerlijke mash-ups zijn we weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen van de Festivalpodcast. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar dit is wat we sowieso gaan bespreken in deze aflevering: Oók tijdens de herfst komt er van alles aan festivalnieuws naar buiten wat relevant is. Hier gaan Jos en Julia natuurlijk weer lekker over ouwehoeren en speculeren zoals je van ons gewend bent! Een geruchtenoverzicht waar je festival-hart sneller van gaat kloppen. Wie gaan de planken betreden in 2020? En wat vinden we daar eigenlijk van? Als je even het linkje hieronder aanklikt weet je gelijk meer! De introductie van het broodje knakworst verhaal. Festivals zijn natuurlijk gewoon ontzettend geestig. Dus in deze rubriek gaan Jos en Julia het hebben over de meest gênante, grappige of opvallende verhalen van jullie - de festivalbezoekers! En kijk ook het fragment van de première van de nieuwe Dua Lipa track op BBC Radio 1 terug! https://youtu.be/NmZohpC-6cs En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

76 MIN2019 NOV 5
Comments
Welke artiesten zien we in 2020 op de festivals? | S2E1

Seizoen 1 recap: Hoe gaat festivalseizoen 2019 de boeken in?

Ons eerste allemachtige prachtige seizoen van De Festivalpodcast zit er nu toch echt op. Tijdens deze laatste aflevering van seizoen 1 nemen Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) je nog één keer mee langs alles - echt alles? Ja echt alles! - wat het afgelopen festivalseizoen zo bijzonder heeft gemaakt. Allemaal leuk en aardig, maar wat kun je allemaal verwachten tijdens deze laatste aflevering? We bespreken de muzikale herinneringen van 2019. Van de gevestigde namen die opnieuw overrompelden, tot de headliners van de toekomst: wij vatten nog even voor je samen wat er allemaal aan klappers te zien was afgelopen jaar! Wie zijn eigenlijk alle afzeggingen van 2019? En hebben we ze gemist, of kwamen er nog betere kneiters voor terug op alle verschillende affiches? Je hoort het hier! De schandalen en fiasco's in de festival wereld. Ook in de festival wereld maken mensen er soms echt een potje van. Zo gingen er dit jaar hele festivals niet door, werden er BN'ers opgepakt en zat er een rapper twee maanden vast in Zweden. En - omdat we het gewoon zo leuk vinden - natuurlijk de grote festivalanthem mash-up, zodat we je swingend en brullend achter kunnen laten na wederom een fan-tas-tisch festivalseizoen! En vergeet niet te stemmen op jouw favoriete festival acts van 2019! Ga naar festileaks.com en breng je stem uit

66 MIN2019 SEP 16
Comments
Seizoen 1 recap: Hoe gaat festivalseizoen 2019 de boeken in?

Festivalpodcast op Lowlands - Dag 3: Zondag

Dag 3 op Lowlands - de laatste Festivalpodcast vanaf Lowlands 2019, en de laatste Festivalpodcast van het 2019 festivalseizoen! Dus Michiel en Julia ontvangen een toepasselijke ere-gast: Eric van Eerdenburg. Samen met Eric bespreken we de zondag (hallo Franz Ferdinand, James Blake en Sea Girls), de populaire Miele Powerwash en ook deze 27ste editie van Lowlands.

43 MIN2019 AUG 19
Comments
Festivalpodcast op Lowlands - Dag 3: Zondag

Latest Episodes

Heeft het coronavirus impact op onze festivalzomer? | S02E08

In de nieuwste festivalpodcast duiken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) in de hype rondom het coronavirus, nemen de laatste Down The Rabbit Hole-namen met je door, speculeren over mogelijke Lowlands-headliners en nog veel meer. Dit hoor je in de nieuwe aflevering van de Festivalpodcast: De vrijdag van Woo Hah! wordt afgesloten door Playboi Carti maar wie is dat eigenlijk?! Jos en Julia zoeken uit waarom Playboi Carti een must see is deze zomer. Het laatste festivalnieuws, nieuwe namen voor Lowlands, Sziget, Down The Rabbit Hole en kan het coronavirus effect hebben op de aankomende festivalzomer? Een festival in IJsland in gletsjers met 72 uur licht: Secret Solstice festival wordt uitgebreid besproken als bucketlistfestival - met special guest: DJ Viking! Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via jouw favoriete podcastapp! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten -- stuur een mailtje naar festivalpodcast@kink.nl !

58 MIN2 d ago
Comments
Heeft het coronavirus impact op onze festivalzomer? | S02E08

Festivaltickets: Van luxe tot low-budget | S2E7

Het is weer tijd voor een nieuwe Festivalpodcast! Deze keer duiken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) in de wereld van festivaltickets, komen ze meer te weten over Rex Orange County en bespreken ze natuurlijk het laatste festivalnieuws. We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast: We praten je bij over het laatste nieuws, waaronder natuurlijk de eerste namen voor Lowlands 2020. Vroeger had je dagkaarten en weekendtickets, maar tegenwoordig gaat het van VIP tot Ultimate Experience. Waarom hebben veel festivals nu zoveel verschillende soorten tickets? We bespreken een artiest onderaan de poster: Rex Orange County. Bekend van hits als Loving Is Easy en 10/10, maar er schuilt veel meer achter de 21-jarige zanger uit Engeland. Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via jouw favoriete podcastapp! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten -- stuur een mailtje naar festivalpodcast@kink.nl !

47 MIN2 w ago
Comments
Festivaltickets: Van luxe tot low-budget | S2E7

Waarom is iedereen zo hyped over The Strokes? | S02E06

Na de speciale uitzending vanaf Eurosonic Noorderslag is het weer tijd voor een 'normale' aflevering van de Festivalpodcast. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken de laatste headlines, een nieuw bucketlistfestival en de hype rondom The Strokes! We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast: - We praten je bij over het laatste nieuws. Waaronder nieuwe aankondigingen voor Zwarte Cross, Rock Werchter en Best Kept Secret. - Over aankondigingen gesproken: Afgelopen week stond in de teken van The Strokes. EIN-DE-LIJK komt de band weer naar Nederland! Maar waarom is dat eigenlijk zo'n big deal? Jos legt het je haarfijn uit. - The Strokes staan ook op de mega mooie line-up van Primavera Sound. En over dat festival gaan we je wat meer vertellen. Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten via festivalpodcast@kink.nl

62 MINJAN 28
Comments
Waarom is iedereen zo hyped over The Strokes? | S02E06

Festivalpodcast vanaf ESNS20: Om de tafel met BKS, DTRH, Woo Hah en Zwarte Cross | S2E5

Een nieuw jaar betekent een nieuwe aflevering van de Festivalpodcast. Presentatoren Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) doen het deze keer net even wat anders, want ze komen live vanaf Eurosonic Noorderslag 2020! Voor Eurosonic Noorderslag hebben ze alles uit de kast getrokken. Vier organisatoren van grote Nederlandse festivals praten in deze aflevering over actuele thema’s in de festivalbusiness. Aan tafel Maurits Westerik, de nieuwe festivaldirecteur van Best Kept Secret, Ruud Lemmen, oprichter en directeur van WOO HAH!, Elianne Weijers is programmeur voor de Feestfabriek - de organisatie achter Zwarte Cross en Mañana Mañana en Ide Koffeman, festivaldirecteur van Down The Rabbit Hole. De thema's die aan bod komen zijn duurzaamheid, stijgende ticketprijzen, gendergelijkheid, het aanbod in headliners en de (rand)programmering van festivals. En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

73 MINJAN 18
Comments
Festivalpodcast vanaf ESNS20: Om de tafel met BKS, DTRH, Woo Hah en Zwarte Cross | S2E5

Klimaatneutraal het jaar uit | S02E04

Een nieuwe week met een nieuwe (groene) aflevering van de Festivalpodcast. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken samen alle headlines, mogelijkheden om 'groen' te toeren en weer een bucketlist-festival voor je deze week. Dus, wat kun je van deze aflevering verwachten? Allereerst: de headlines. Deze week is er nieuws rondom Guns 'N Roses, Tame Impala, Best Kept Secret én Down The Rabbit Hole! Bands als Coldplay, Massive Attack en The 1975 zijn er steeds meer mee bezig: het milieu. Maar hoe doe je dat dan met touren? Wij zochten het voor je uit! Een Noors (groen!) festival waar je je (groene)vingers bij af wil likken. Wat gebeurt er ieder jaar op Øya? En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback?Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar festivalpodcast@kink.nl.

66 MIN2019 DEC 17
Comments
Klimaatneutraal het jaar uit | S02E04

We moeten het over Spanje hebben! | S2E3

Het is tijd voor aflevering drie van de Festivalpodcast. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken de laatste headlines, weer een nieuw bucketlistfestival en zijn we op zoek naar nieuwe redacteuren. We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast: We hebben weer een aantal nieuwtjes voor je! Zo hebben we het laatste nieuws over Pinkpop, Paul McCartney en WOO HAH! De Spaanse festivals staan vol in bloei. Hoe komt dat en moet je erheen? Dat bespreken we. Wil jij zien waar Jos het over heeft met zijn Paul McCartney video's? Klik dan vooral hier voor zijn enthousiaste TW Classic aankondiging Daarnaast zoeken wij versterking voor onze redactie! Ben jij de nieuwe headliner die ons team komt versterken? En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

60 MIN2019 DEC 4
Comments
We moeten het over Spanje hebben! | S2E3

Is Post Malone de vernieuwing die Pinkpop nodig heeft? | S2E2

Het is alweer tijd voor je favoriete podcast! Na een hele grote hoop aan geruchten, is het eindelijk tijd voor de eerste aankondigingen. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) schotelen jou al het belangrijkste festivalnieuws voor. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar dit is wat we sowieso gaan bespreken in deze aflevering: We hebben eindelijk wat aankondigingen! Maar daarnaast valt er ook nog genoeg te speculeren. Dat wordt smullen.. Eén van die grootse aankondigingen is Iron Maiden. Een band van wereldformaat met een enorm repertoire. Daaraan beginnen lijkt haast onmogelijk, dus wij helpen je een handje. Het festival waar artiesten als Dua Lipa en Bastille bekend zijn geworden strijkt weer neer in Groningen. We bespreken het winterfestival Eurosonic Noorderslag, en moet je daar als bezoeker wel heen gaan? Bekijk hier de kop over Post Malone van HUMO die Jos noemde! En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

64 MIN2019 NOV 19
Comments
Is Post Malone de vernieuwing die Pinkpop nodig heeft? | S2E2

Welke artiesten zien we in 2020 op de festivals? | S2E1

Je favoriete podcast is sinds vandaag weer helemaal terug van weggeweest! Na een zomerslaap van anderhalve maand, pakken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) vanuit de Kink-studio de festival-draad weer op voor het tweede seizoen van De Festivalpodcast! Met frisse nieuwe rubrieken, het oude-vertrouwde festivalnieuws én de heerlijke mash-ups zijn we weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen van de Festivalpodcast. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar dit is wat we sowieso gaan bespreken in deze aflevering: Oók tijdens de herfst komt er van alles aan festivalnieuws naar buiten wat relevant is. Hier gaan Jos en Julia natuurlijk weer lekker over ouwehoeren en speculeren zoals je van ons gewend bent! Een geruchtenoverzicht waar je festival-hart sneller van gaat kloppen. Wie gaan de planken betreden in 2020? En wat vinden we daar eigenlijk van? Als je even het linkje hieronder aanklikt weet je gelijk meer! De introductie van het broodje knakworst verhaal. Festivals zijn natuurlijk gewoon ontzettend geestig. Dus in deze rubriek gaan Jos en Julia het hebben over de meest gênante, grappige of opvallende verhalen van jullie - de festivalbezoekers! En kijk ook het fragment van de première van de nieuwe Dua Lipa track op BBC Radio 1 terug! https://youtu.be/NmZohpC-6cs En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

76 MIN2019 NOV 5
Comments
Welke artiesten zien we in 2020 op de festivals? | S2E1

Seizoen 1 recap: Hoe gaat festivalseizoen 2019 de boeken in?

Ons eerste allemachtige prachtige seizoen van De Festivalpodcast zit er nu toch echt op. Tijdens deze laatste aflevering van seizoen 1 nemen Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) je nog één keer mee langs alles - echt alles? Ja echt alles! - wat het afgelopen festivalseizoen zo bijzonder heeft gemaakt. Allemaal leuk en aardig, maar wat kun je allemaal verwachten tijdens deze laatste aflevering? We bespreken de muzikale herinneringen van 2019. Van de gevestigde namen die opnieuw overrompelden, tot de headliners van de toekomst: wij vatten nog even voor je samen wat er allemaal aan klappers te zien was afgelopen jaar! Wie zijn eigenlijk alle afzeggingen van 2019? En hebben we ze gemist, of kwamen er nog betere kneiters voor terug op alle verschillende affiches? Je hoort het hier! De schandalen en fiasco's in de festival wereld. Ook in de festival wereld maken mensen er soms echt een potje van. Zo gingen er dit jaar hele festivals niet door, werden er BN'ers opgepakt en zat er een rapper twee maanden vast in Zweden. En - omdat we het gewoon zo leuk vinden - natuurlijk de grote festivalanthem mash-up, zodat we je swingend en brullend achter kunnen laten na wederom een fan-tas-tisch festivalseizoen! En vergeet niet te stemmen op jouw favoriete festival acts van 2019! Ga naar festileaks.com en breng je stem uit

66 MIN2019 SEP 16
Comments
Seizoen 1 recap: Hoe gaat festivalseizoen 2019 de boeken in?

Festivalpodcast op Lowlands - Dag 3: Zondag

Dag 3 op Lowlands - de laatste Festivalpodcast vanaf Lowlands 2019, en de laatste Festivalpodcast van het 2019 festivalseizoen! Dus Michiel en Julia ontvangen een toepasselijke ere-gast: Eric van Eerdenburg. Samen met Eric bespreken we de zondag (hallo Franz Ferdinand, James Blake en Sea Girls), de populaire Miele Powerwash en ook deze 27ste editie van Lowlands.

43 MIN2019 AUG 19
Comments
Festivalpodcast op Lowlands - Dag 3: Zondag
hmly
himalayaプレミアムへようこそ聴き放題のオーディオブックをお楽しみください。