Himalaya-The Podcast Player

4.8K Ratings
Open In App
title

Space Bar Podcast

Chev, Morgan & Tóth "Flashman" Tamás

2
Followers
5
Plays
Space Bar Podcast

Space Bar Podcast

Chev, Morgan & Tóth "Flashman" Tamás

2
Followers
5
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

A galaxis egy eldugott szegletében található a Space Bar. Egy ősrégi és aszteroida vert űrállomás, melynek három fős legénysége minden héten elrepít titeket a tudományos-fantasztikum végtelen világába. Heti podcast sci-fi & fantasy filmekről, sorozatokról, könyvekről és tudományos hírekről nem a megszokott formában, három teljesen eszement műsorvezetővel! Dőljetek hátra és élvezzétek velünk ezt a fantasztikus utazást!

Latest Episodes

Space Bar 214 – I am Skywalker?

ESzávusz mindenki, ismét itt vagyunk. Az előző 5 óra után most csak egy szolid négy és fél órát tudtunk összerakni, reméljük, túlélitek valahogy. (Aki nem éli túl, írja meg levélben, kommentben, vagy Discordon, hogy méltóképpen megsirathassuk!) Mielőtt elfelejtem, az adást hallgatva érezhetitek, hogy eggyel többen vagyunk. Úgy volt, hogy Morgan nem tud jelen lenni, szóval Zoli (Linuxmind) beugrott, de Morgan végül is ki tudott jönni a wc-ről/felkelni az ágyból, úgyhogy négyen lettünk. Kezdünk rengeteg könyvajánlóval tőletek és tőlünk: * John Scalzi: Vének háborúja * Marko Kloos: Frontvonalak sorozat * Martha Wells: Murderbot sorozat * Charlie N. Holmberg: A papírmágus (trilógia) * Harrison Fawcett (a.k.a Fonyódi Tibor): Mysterious Universe: Katedrális * Ann Leckie: Mellékes igazság * Brandon Sanderson: Idő Kereke, Ködszerzet, Elantris * Dan Simmons: Hyperion sorozat * Duncan Shelley - Kunoichi-trilógia * Jack McDevitt - Alex Benedict sorozat * Szergej Lukjanyenko - Éjszakai őrség * Richard Morgan: Takeshi Kovacs sorozat * Robin Hobb - Látnok ciklus * Timothy Zahn: A Thrawn-trilógia * Barbara Hambly: Alkonybolygó * Warhammer 40k sorozat/univerzum: Gaunt Szellemei sorozat. Aztán egy filmajánló: Altered Carbon: Resleeved Hírek: * SpaceX szoftverfejlesztés (az adásban említett cikket nem találtam, de nem sokkal felvétel után pont indult egy Reddit Ask Me Anything a témában) * Tovább csúszik az SLS, illetve már most sokkal többe kerül, mint kellene * Mellesleg felment a Crew Dragon (állítólag hamarosan felkerül a videó, ha lemaradtatok az élőről), illetve egy újabb Starlink-csomag. * Az adásban említett, 20+ éves HP reklám. * Dokkolj te is az ISS-szel! Mai főtémánknak nem a Star Wars: The Rise of Skywalkert szántuk, de a “beszéljünk végre 5 percet róla” kezdeményezés végül is oda futott ki, hogy kitárgyaltuk az egész filmet. Aztán sorozatajánlók:

271 MIN3 w ago
Comments
Space Bar 214 – I am Skywalker?

Space Bar 213 – Star Trek: Picard első évad

ESok mindent nem lehet hozzá tenni a címhez - itt a “mélyreható” “elemzésünk” a “Star Trek” Picard első szezonról. Spoilerek tömkelegével, nyilván. De azért így sem fért bele minden ebbe az 5+ órába. :) Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

295 MINMAY 5
Comments
Space Bar 213 – Star Trek: Picard első évad

Space Bar 212 – Star Trek: The Next Generation – első évad

ENézzétek, mit tojt a nyúl! Három és fél órán át vajúdott, de megérte! Sorozat/film-hírek: * Nagy erőkkel megy a Cosmos: Possible Worlds. * Kijöttek az első képek az új Dune-ről!!!!!!!!!!!!!!!! * Flash ajánlja: Underwater. Űrhírek: * Elrepült a Föld mellett a Bepi-Colombo. * Nem kizárt, hogy élet létezzen a Merkúron. * Sikeres volt a Dragon utolsó útja. * Újra kell repülnie a Boeing Starlinernek. * Cserélik az ISS legénységét. * Hallgatónk ajánlása: éld végig az Apollo 13 küldetést. * Az USA támogatja az űrbányászatot. Minket is elért a vírus, (Xénia-)láz, ilyesmi: * ELFOGY A VÉCÉPAPÍR!!!! * Kínának le kellett állnia a maszkok exportjával, közben a Pentagon meg ül a lélegeztetőgépein. * MINDMEGHALUNK!!!! Mai főtémánk pedig nem más, mint a Star Trek Picard -6. évad… Flash vöröslő homlokán kövér cseppekben szalad le az izzadtság, görcsbe ránduló szája csendben tajtékot vet. ...vagyis a The Next Generation első évad! Szerettük volna a Picard-t is idevenni, de már nem fért bele - megkapjátok a következő adásban, amiből két és fél órát már rögzítettünk is! Valószínűleg az is egy elég hosszú epizód lesz... Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

206 MINAPR 18
Comments
Space Bar 212 – Star Trek: The Next Generation – első évad

Space Bar 211 – 8. Évad!

EEgy, khm apró hiátus után itt van aktuális, és mellesleg szülinapi adásunk! A sokadik. Na de ki számolja már? Flash mellesleg könyveket is ajánl (Martha Wells: Kritikus rendszerhiba, Martha Wells: Mesterséges Sors), de inkább az álmairól beszél. Ezúttal kivételesen 18 év alattiak által is hallgatható módon. Ettől függetlenül persze nem feltétlenül ajánljuk bááárkinek. :D Morgan álmodás helyett is olvasgatott, ajánlói: Dan Simmons: Olümposz I-II., Octavia E. Butler: Átváltozás, Craig Alanson: Expeditionary Force. Úgy tűnik, hogy találtak egy földön kívülről érkezett fehérjét. A kihagyás alatt felgyűlt sorozatokból és előzetesekből szemezgettünk: Superman - Red Son, Justice League Dark: Apokalips War előzetes, Resident Alien előzetes, Avenue 5, Doctor Who 12. évad, The Magicians, Star Trek: Picard, Dracula, Castlevania 3. évad, The Expanse 4. évad, For All Mankind, Altered Carbon 2. évad. E heti… e havi dokumentumfilm-ajánlónk: The Fog of War. Néhány hónap múlva jelenik meg Brandon Hackett következő könyve, az Eldobható Testek. Kisebb csoda, hogy a Boeing Starliner első útja egyáltalán félig sikeres volt. Utoljára ment fel az ISS-hez a SpaceX Dragon teherűrhajója. Nevet kapott a következő marsjáró. Összeolvadó viharokat fényképezett a Juno, illetve a vártnál több vizet tartalmaz a Jupiter légköre. Elhunyt Freeman Dyson. Itt az egyik viszonylag rövid előadása a sok-sok érdekes közül. Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes

157 MINMAR 14
Comments
Space Bar 211 – 8. Évad!

Space Bar 210 – Watchmen.

EAhogy legutóbb ígértük, most egyenesen belevágunk a közepébe. Szinte azonnal. Majdnem rögtön. A rövid bemelegítés alatt szóba kerül a terjedő koronavírus (a Simpsons ezt is megjövendölte!), morgi valódi ceccuális preferenciái (kattintás csak erős idegzetűeknek), illetve később egy túl rég említett csodafilm és Zack Snyder tényleg bitang jó filmje. (Flash ajánlásával.) Mai fő témánk pedig a méreténél fogva lassan másfél éve halogatott vérbeli képregény-adaptáció, a Watchmen - Az órások! Illetve… Watchmen: Az őrzők. Az előbbinek mondjuk több értelme lenne. Egyesek szerint. Ahogy az adásban elmondjuk, érdemes a filmben lévő rajzfilmet külön megnézni… Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

229 MINFEB 1
Comments
Space Bar 210 – Watchmen.

Space Bar 209 – Évnyitó.

EÚjra itt, be is röffentjük az év(tized?)et! Sőt, tulajdonképpen EZ AZ ÉV LEGJOBB ADÁSA! (Eddig.) A bemelegítés a karácsonyi élményekből szerteágazó világfájdalmak miatt tulajdonképpen a Zártosztály backdoor pilotjának is felfogható. :) Ha beleunnál a sztorizgatásba, akkor… * Tekerj a 43. percre, vagy * Ez egy kocsma! Igyá, oszt minden jau lesz! Gyere, itt egy vérbor! Szóval a 43. percben rátérünk a The Mandalorianra (csak röviden, hogy Chev is rendet tegyen a fejekben), a The Witcherre (csak röviden, mert jó bornak nem kell cégér), és megemlítjük Steven Moffaték Dracula sorozatát, amihez itt a reklám, amiről szó volt. Utána áttérünk a Lost in Space második évadának értékelésére. Nem volt egy világklasszis, na. [01:04] Adás közben érkezett a hír, hogy elhunyt Gesztesi Károly. :( [1:20] Soooooooooooooookkkkkkaaaaaaaal viccesebb vizekre evezve beszélünk a What We Do in the Shadows sorozatról (a filmmel kezdjétek!) [1:23]...

271 MINJAN 9
Comments
Space Bar 209 – Évnyitó.

Space Bar 208 – Az évtized utolsó adása!

EMindenek előtt szeretnénk megköszönni, hogy minket választottatok ebben az év(tized)ben is és természetesen teljes erővel megyünk neki a következő éveknek! Vendégünk Mészáros "Linux Mind" Zoli! Rengeted dolgot érintünk, de ezek közül a legfontosabb a Mandalorian sorozat és a Star Wars Jedi Fallen Order játék, valamint további sok-sok Star Wars egyveleg! :) Erre kerestek rá: STAR WARS - DESPECIALIZED EDITION REMASTERED (v2.7) Véget ért két szédületes utazás: Silicon Valley és Mr. Robot sorozatok. :( Fasza sci-fi játék: Outer worlds Könyv: Odalent (1-3. teljes regény), Frontiers saga. Starlink műholdak és sok más érdekesség. Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

193 MIN2019 DEC 31
Comments
Space Bar 208 – Az évtized utolsó adása!

Space Bar 207 – November, 2019

ERánk köszöntött a Szárnyas fejvadász hónapja, de meglehetősen kevés replikáns rohangál a kolóniákon. Az efelett érzett szomorúságot elűzendő itt egy kis adás, amiben… Könyvelünk: Marko Kloos - Renegátok, James S. A. Corey - Tiamat Dühe Filmezünk: Gemini Man, The Wall, Angel Has Fallen Sorozunk: Star Wars - The Mandalorian, Watchmen, Rick & Morty, Treadstone, For All Mankind, The Dragon Prince, Silicon Valley, Titans, His Dark Materials, See és egy utolsó utáni szó a The Umbrella Academy-ről. Mellesleg pedig csapongunk mindenféle érdekesség felé: VR játékok, Viva la Dirt League, Youtube Premium, a reklámok és hogyan zúzza be lassan Google a világot (plusz ennek kapcsán a Net Neutrality törvény), telefonok, és hogy hogyan követnek minket, átvonult a Merkúr a Nap előtt, Morginak könny szökik a szemébe a Tesla új autójától, amit valszeg a terep2 fejlesztője dizájnolt, a SpaceX első teszt-Starshipje kirobbanóan jól teljesít, il...

197 MIN2019 NOV 29
Comments
Space Bar 207 – November, 2019

Space Bar 206 – Jó? Ker… (Ennek semmi értelme.)

EÖsszeültünk egy rövidke eszmecserére egy 4 órás filmről… aztán persze megint elmaradt. Cserébe kaptok sok minden mást! Csak ömlesztve: * Sorozatok: Supernatural, South Park, Mr Robot, Pennyworth, Killjoys, Primal, The Umbrella Academy, Watchmen, Daybreak, Carnival Row, The Dark Crystal: Age of Resistance * Filmek: Joker, Active Measures, Bowling for Columbine, Hobbs & Shaw (khmm...). * Könyvek: James S. A. Corey - Tiamat Dühe * Tech/tud hírek: * Kész* az első Starship. (Meg volt előtte Starhopper repülés.) * Kína gőzerővel megy neki a következő űrállomása megépítésének. * A Merkúr átvonul a Nap előtt november 11-én. * Épp áthalad a Föld pályasíkján a második naprendszeren kívüli égitest, amit sikerült kiszúrni. * Remeg a Mars, és meg is hallgathatjuk! * Két évet volt az űrben, de továbbra sem tudni, mit csinál ott az X-37B. Ezen kívül persze még van bőven bemelegítés világuralomra törő egerekkel, meg minden. A hírlevé...

119 MIN2019 OCT 30
Comments
Space Bar 206 – Jó? Ker… (Ennek semmi értelme.)

Space Bar 205 – A három téma probléma..

E...ugyanis spoiler mentesen kell beszélnem róluk, és a csöcsömről is folyt a víz annyira nehéz volt. :) Ajánlók: urszekerek.blog.hu, A Három test probléma, Renegátok, Dark, 1 perces időutazás és rövid sorozat ajánlók. Főtémánk: Dennis E. Taylor - MI, ​Bob. (igen ez a pattogós adás) Elérhetőségek: Web oldalunk Space Bar Hírlevél! Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

107 MIN2019 OCT 19
Comments
Space Bar 205 – A három téma probléma..

Latest Episodes

Space Bar 214 – I am Skywalker?

ESzávusz mindenki, ismét itt vagyunk. Az előző 5 óra után most csak egy szolid négy és fél órát tudtunk összerakni, reméljük, túlélitek valahogy. (Aki nem éli túl, írja meg levélben, kommentben, vagy Discordon, hogy méltóképpen megsirathassuk!) Mielőtt elfelejtem, az adást hallgatva érezhetitek, hogy eggyel többen vagyunk. Úgy volt, hogy Morgan nem tud jelen lenni, szóval Zoli (Linuxmind) beugrott, de Morgan végül is ki tudott jönni a wc-ről/felkelni az ágyból, úgyhogy négyen lettünk. Kezdünk rengeteg könyvajánlóval tőletek és tőlünk: * John Scalzi: Vének háborúja * Marko Kloos: Frontvonalak sorozat * Martha Wells: Murderbot sorozat * Charlie N. Holmberg: A papírmágus (trilógia) * Harrison Fawcett (a.k.a Fonyódi Tibor): Mysterious Universe: Katedrális * Ann Leckie: Mellékes igazság * Brandon Sanderson: Idő Kereke, Ködszerzet, Elantris * Dan Simmons: Hyperion sorozat * Duncan Shelley - Kunoichi-trilógia * Jack McDevitt - Alex Benedict sorozat * Szergej Lukjanyenko - Éjszakai őrség * Richard Morgan: Takeshi Kovacs sorozat * Robin Hobb - Látnok ciklus * Timothy Zahn: A Thrawn-trilógia * Barbara Hambly: Alkonybolygó * Warhammer 40k sorozat/univerzum: Gaunt Szellemei sorozat. Aztán egy filmajánló: Altered Carbon: Resleeved Hírek: * SpaceX szoftverfejlesztés (az adásban említett cikket nem találtam, de nem sokkal felvétel után pont indult egy Reddit Ask Me Anything a témában) * Tovább csúszik az SLS, illetve már most sokkal többe kerül, mint kellene * Mellesleg felment a Crew Dragon (állítólag hamarosan felkerül a videó, ha lemaradtatok az élőről), illetve egy újabb Starlink-csomag. * Az adásban említett, 20+ éves HP reklám. * Dokkolj te is az ISS-szel! Mai főtémánknak nem a Star Wars: The Rise of Skywalkert szántuk, de a “beszéljünk végre 5 percet róla” kezdeményezés végül is oda futott ki, hogy kitárgyaltuk az egész filmet. Aztán sorozatajánlók:

271 MIN3 w ago
Comments
Space Bar 214 – I am Skywalker?

Space Bar 213 – Star Trek: Picard első évad

ESok mindent nem lehet hozzá tenni a címhez - itt a “mélyreható” “elemzésünk” a “Star Trek” Picard első szezonról. Spoilerek tömkelegével, nyilván. De azért így sem fért bele minden ebbe az 5+ órába. :) Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

295 MINMAY 5
Comments
Space Bar 213 – Star Trek: Picard első évad

Space Bar 212 – Star Trek: The Next Generation – első évad

ENézzétek, mit tojt a nyúl! Három és fél órán át vajúdott, de megérte! Sorozat/film-hírek: * Nagy erőkkel megy a Cosmos: Possible Worlds. * Kijöttek az első képek az új Dune-ről!!!!!!!!!!!!!!!! * Flash ajánlja: Underwater. Űrhírek: * Elrepült a Föld mellett a Bepi-Colombo. * Nem kizárt, hogy élet létezzen a Merkúron. * Sikeres volt a Dragon utolsó útja. * Újra kell repülnie a Boeing Starlinernek. * Cserélik az ISS legénységét. * Hallgatónk ajánlása: éld végig az Apollo 13 küldetést. * Az USA támogatja az űrbányászatot. Minket is elért a vírus, (Xénia-)láz, ilyesmi: * ELFOGY A VÉCÉPAPÍR!!!! * Kínának le kellett állnia a maszkok exportjával, közben a Pentagon meg ül a lélegeztetőgépein. * MINDMEGHALUNK!!!! Mai főtémánk pedig nem más, mint a Star Trek Picard -6. évad… Flash vöröslő homlokán kövér cseppekben szalad le az izzadtság, görcsbe ránduló szája csendben tajtékot vet. ...vagyis a The Next Generation első évad! Szerettük volna a Picard-t is idevenni, de már nem fért bele - megkapjátok a következő adásban, amiből két és fél órát már rögzítettünk is! Valószínűleg az is egy elég hosszú epizód lesz... Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

206 MINAPR 18
Comments
Space Bar 212 – Star Trek: The Next Generation – első évad

Space Bar 211 – 8. Évad!

EEgy, khm apró hiátus után itt van aktuális, és mellesleg szülinapi adásunk! A sokadik. Na de ki számolja már? Flash mellesleg könyveket is ajánl (Martha Wells: Kritikus rendszerhiba, Martha Wells: Mesterséges Sors), de inkább az álmairól beszél. Ezúttal kivételesen 18 év alattiak által is hallgatható módon. Ettől függetlenül persze nem feltétlenül ajánljuk bááárkinek. :D Morgan álmodás helyett is olvasgatott, ajánlói: Dan Simmons: Olümposz I-II., Octavia E. Butler: Átváltozás, Craig Alanson: Expeditionary Force. Úgy tűnik, hogy találtak egy földön kívülről érkezett fehérjét. A kihagyás alatt felgyűlt sorozatokból és előzetesekből szemezgettünk: Superman - Red Son, Justice League Dark: Apokalips War előzetes, Resident Alien előzetes, Avenue 5, Doctor Who 12. évad, The Magicians, Star Trek: Picard, Dracula, Castlevania 3. évad, The Expanse 4. évad, For All Mankind, Altered Carbon 2. évad. E heti… e havi dokumentumfilm-ajánlónk: The Fog of War. Néhány hónap múlva jelenik meg Brandon Hackett következő könyve, az Eldobható Testek. Kisebb csoda, hogy a Boeing Starliner első útja egyáltalán félig sikeres volt. Utoljára ment fel az ISS-hez a SpaceX Dragon teherűrhajója. Nevet kapott a következő marsjáró. Összeolvadó viharokat fényképezett a Juno, illetve a vártnál több vizet tartalmaz a Jupiter légköre. Elhunyt Freeman Dyson. Itt az egyik viszonylag rövid előadása a sok-sok érdekes közül. Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes

157 MINMAR 14
Comments
Space Bar 211 – 8. Évad!

Space Bar 210 – Watchmen.

EAhogy legutóbb ígértük, most egyenesen belevágunk a közepébe. Szinte azonnal. Majdnem rögtön. A rövid bemelegítés alatt szóba kerül a terjedő koronavírus (a Simpsons ezt is megjövendölte!), morgi valódi ceccuális preferenciái (kattintás csak erős idegzetűeknek), illetve később egy túl rég említett csodafilm és Zack Snyder tényleg bitang jó filmje. (Flash ajánlásával.) Mai fő témánk pedig a méreténél fogva lassan másfél éve halogatott vérbeli képregény-adaptáció, a Watchmen - Az órások! Illetve… Watchmen: Az őrzők. Az előbbinek mondjuk több értelme lenne. Egyesek szerint. Ahogy az adásban elmondjuk, érdemes a filmben lévő rajzfilmet külön megnézni… Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

229 MINFEB 1
Comments
Space Bar 210 – Watchmen.

Space Bar 209 – Évnyitó.

EÚjra itt, be is röffentjük az év(tized?)et! Sőt, tulajdonképpen EZ AZ ÉV LEGJOBB ADÁSA! (Eddig.) A bemelegítés a karácsonyi élményekből szerteágazó világfájdalmak miatt tulajdonképpen a Zártosztály backdoor pilotjának is felfogható. :) Ha beleunnál a sztorizgatásba, akkor… * Tekerj a 43. percre, vagy * Ez egy kocsma! Igyá, oszt minden jau lesz! Gyere, itt egy vérbor! Szóval a 43. percben rátérünk a The Mandalorianra (csak röviden, hogy Chev is rendet tegyen a fejekben), a The Witcherre (csak röviden, mert jó bornak nem kell cégér), és megemlítjük Steven Moffaték Dracula sorozatát, amihez itt a reklám, amiről szó volt. Utána áttérünk a Lost in Space második évadának értékelésére. Nem volt egy világklasszis, na. [01:04] Adás közben érkezett a hír, hogy elhunyt Gesztesi Károly. :( [1:20] Soooooooooooooookkkkkkaaaaaaaal viccesebb vizekre evezve beszélünk a What We Do in the Shadows sorozatról (a filmmel kezdjétek!) [1:23]...

271 MINJAN 9
Comments
Space Bar 209 – Évnyitó.

Space Bar 208 – Az évtized utolsó adása!

EMindenek előtt szeretnénk megköszönni, hogy minket választottatok ebben az év(tized)ben is és természetesen teljes erővel megyünk neki a következő éveknek! Vendégünk Mészáros "Linux Mind" Zoli! Rengeted dolgot érintünk, de ezek közül a legfontosabb a Mandalorian sorozat és a Star Wars Jedi Fallen Order játék, valamint további sok-sok Star Wars egyveleg! :) Erre kerestek rá: STAR WARS - DESPECIALIZED EDITION REMASTERED (v2.7) Véget ért két szédületes utazás: Silicon Valley és Mr. Robot sorozatok. :( Fasza sci-fi játék: Outer worlds Könyv: Odalent (1-3. teljes regény), Frontiers saga. Starlink műholdak és sok más érdekesség. Elérhetőségek: Web oldalunk Discrod Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

193 MIN2019 DEC 31
Comments
Space Bar 208 – Az évtized utolsó adása!

Space Bar 207 – November, 2019

ERánk köszöntött a Szárnyas fejvadász hónapja, de meglehetősen kevés replikáns rohangál a kolóniákon. Az efelett érzett szomorúságot elűzendő itt egy kis adás, amiben… Könyvelünk: Marko Kloos - Renegátok, James S. A. Corey - Tiamat Dühe Filmezünk: Gemini Man, The Wall, Angel Has Fallen Sorozunk: Star Wars - The Mandalorian, Watchmen, Rick & Morty, Treadstone, For All Mankind, The Dragon Prince, Silicon Valley, Titans, His Dark Materials, See és egy utolsó utáni szó a The Umbrella Academy-ről. Mellesleg pedig csapongunk mindenféle érdekesség felé: VR játékok, Viva la Dirt League, Youtube Premium, a reklámok és hogyan zúzza be lassan Google a világot (plusz ennek kapcsán a Net Neutrality törvény), telefonok, és hogy hogyan követnek minket, átvonult a Merkúr a Nap előtt, Morginak könny szökik a szemébe a Tesla új autójától, amit valszeg a terep2 fejlesztője dizájnolt, a SpaceX első teszt-Starshipje kirobbanóan jól teljesít, il...

197 MIN2019 NOV 29
Comments
Space Bar 207 – November, 2019

Space Bar 206 – Jó? Ker… (Ennek semmi értelme.)

EÖsszeültünk egy rövidke eszmecserére egy 4 órás filmről… aztán persze megint elmaradt. Cserébe kaptok sok minden mást! Csak ömlesztve: * Sorozatok: Supernatural, South Park, Mr Robot, Pennyworth, Killjoys, Primal, The Umbrella Academy, Watchmen, Daybreak, Carnival Row, The Dark Crystal: Age of Resistance * Filmek: Joker, Active Measures, Bowling for Columbine, Hobbs & Shaw (khmm...). * Könyvek: James S. A. Corey - Tiamat Dühe * Tech/tud hírek: * Kész* az első Starship. (Meg volt előtte Starhopper repülés.) * Kína gőzerővel megy neki a következő űrállomása megépítésének. * A Merkúr átvonul a Nap előtt november 11-én. * Épp áthalad a Föld pályasíkján a második naprendszeren kívüli égitest, amit sikerült kiszúrni. * Remeg a Mars, és meg is hallgathatjuk! * Két évet volt az űrben, de továbbra sem tudni, mit csinál ott az X-37B. Ezen kívül persze még van bőven bemelegítés világuralomra törő egerekkel, meg minden. A hírlevé...

119 MIN2019 OCT 30
Comments
Space Bar 206 – Jó? Ker… (Ennek semmi értelme.)

Space Bar 205 – A három téma probléma..

E...ugyanis spoiler mentesen kell beszélnem róluk, és a csöcsömről is folyt a víz annyira nehéz volt. :) Ajánlók: urszekerek.blog.hu, A Három test probléma, Renegátok, Dark, 1 perces időutazás és rövid sorozat ajánlók. Főtémánk: Dennis E. Taylor - MI, ​Bob. (igen ez a pattogós adás) Elérhetőségek: Web oldalunk Space Bar Hírlevél! Spotify ITunes TuneIn RSS Twitter Facebook Ha tetszett a műsor, ezen a linken támogathatsz minket!

107 MIN2019 OCT 19
Comments
Space Bar 205 – A három téma probléma..
hmly
Welcome to Himalaya LearningDozens of podcourses featuring over 100 experts are waiting for you.