Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

Den Erotiske Brevkasse

Gyldendal

0
Followers
0
Plays
Den Erotiske Brevkasse

Den Erotiske Brevkasse

Gyldendal

0
Followers
0
Plays
OVERVIEWEPISODESYOU MAY ALSO LIKE

Details

About Us

Den Erotiske Brevkasse er Gyldendals sommergave til alle, der godt kunne tænke sig at komme lidt tættere på det erotiske.Brevkasseredaktør Maise Njor får besøg af gæster, som hjælper hende med at besvare de oplevelser, fantasier, spørgsmål og dilemmaer, der kommer ind i brevkassen. Hun får også besøg af forfatterparret Anna Bridgwater og Susanne Cordes, der skriver de erotiske fortællinger til lydbogsføljetonen Lysthuset - baseret på kvinders virkelige erotiske oplevelser. Lysthuset kan lyttes på alle lydbogsstreamingtjenester og udkommer parallelt med Den Erotiske Brevkasse ugentligt henover hele sommeren.Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele. Velkommen indenfor i varmen!

Latest Episodes

EP#9 - "Alt Magt Til Brysterne!"

I niende og foreløbigt sidste episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af sexolog Julie Jeune, som fortæller om brystmassage og brystorgasme. Det skal Maise prøve, og derfor må noget af tøjet af og brysterne masseres. Julie opfordrer også alle til at introducere en "aftenbøn", hvor manden sidder bagved kvinder og holder hendes bryster. For brystmassage giver større og fastere bryster, og brysterne fortjener derudover en masse kærlighed. Og så er der kommet et brev fra "feministen", der gerne vil have gode råd til, hvordan man taler med sin partner om sexliv og om ligestilling i sengen. Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller om historien "Gravid På Tinder". Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

39 minAUG 27
Comments
EP#9 - "Alt Magt Til Brysterne!"

EP#8 - "Hvordan er det at have en ...?"

I ottende episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af sexolog Jakob Olrik, der skal prøve at forklare Maise, hvordan det er at have en pik. Og så er der kommet et brev fra en mand, der har været sammen med sin hustru i over 40 år, men som nu bliver afvist af hende, når han lægger op til at putte. Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller om historien "Alt Lyder Bedre På Fransk". Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

38 minAUG 20
Comments
EP#8 - "Hvordan er det at have en ...?"

EP#7 - "Tantra og Yoni"

I syvende episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af Nina Vinther, der er indehaver af Nordisk Tantra og bl.a. udfører yoni-massage. Det skal Maise høre mere om! Og så er der kommet et brev fra en kvinde, der har fået en ny kæreste, som har onaneret to gange dagligt og nu døjer lidt med følsomheden. Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi. Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

31 minAUG 13
Comments
EP#7 - "Tantra og Yoni"

EP#6 "Den skamfulde feminist"

I sjette episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af Amalie Grauengaard, der er smykkedesigner og som laver kusseafstøbninger i gips.Der kommet et brev fra en lytter, der tanker en del over, hvorfor hun kan lide at blive domineret og talt ned til i sengen, når hun er feminist og samtidig lidt skammer sig over det.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historien "Bogelskeren"Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse pådenerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

24 minAUG 6
Comments
EP#6 "Den skamfulde feminist"

EP#5 - "Kønskransen"

I femte episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af jordmoder Gry Senderovitz, som er ophavskvinde bag ordet "kønskrans", og som hjælper kvinder med at genfinde deres sexualitet efter en fødsel.Derudover er hun opfinder af "bækkenbundspuden". Den skal Maise prøve!Der kommet et brev fra en kvinde, der for nyligt er blevet single efter et langt forhold, og som nu er skræmt ved tanken om at skulle have sex med en ny partner.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historie "Råbjerg Mile"Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse pådenerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

33 minJUL 30
Comments
EP#5 - "Kønskransen"

EP#4 - "Mad-fetish og fod-fetish"

I fjerde episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af restauratør Bo Jacobsen, som ifølge Maise er ekspert i at lave erotisk mad. Der kommet et brev fra en kvinde, der har postet et billede af sine fødder og efterfølgende modtaget en storm af henvendelser fra folk med fod-fetish. Men hvad er reglerne egentligt omkring at sælge billeder, og hvad er det med sådan noget fetish i det hele taget? Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historie "Roadtrip" Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

26 minJUL 23
Comments
EP#4 - "Mad-fetish og fod-fetish"

EP#3 - "Den kvindelige orgasme"

I tredje episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af tegner og forfatter Kristine Tiedt, som er ved at skrive en bog om orgasmen og derfor er "orgasmespecialist". Så det skal der snakkes om!Og så er der kommet et brev fra ”Den Ulystne”, som er i slutningen af 20erne og som har mistet sin sexlyst og søger råd til, hvordan hun kan få den tilbage.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historie "Kærlighed Og Karantæne"Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

32 minJUL 16
Comments
EP#3 - "Den kvindelige orgasme"

EP#2 "En Splittet Kvinde"

I anden episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af journalist og film/bog-anmelder StephanieCaruana. Der skal snakkes om sex på film og i bøger. Og om pornoalgoritmer. Og så er der kommet et brev fra ”En Splittet Kvinde”. Hendes kæreste har udviklet en sexuel tendens, hvor han gerne vil domineres voldsomt. Men den splittede kvinde er ikke glad for udviklingen og søger hjælp til, hvad hun skal gøre.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historien "Det Åbne Kontorlandskab".Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

33 minJUL 8
Comments
EP#2 "En Splittet Kvinde"

EP#01 - Vågn Op Venus!

I første episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af sexolog Julie Jeune. Hun har et kursus med titlen "Vågn op Venus", og det er netop det, der skal tales om: Hvordan får man vækket lysten, og hvordan kommer man lidt tættere på erotikken.I brevkassen ligger et brev fra en kvinde, der er begyndt at have erotiske drømme om sin chef. Hvad stiller man op med sådan noget?Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historien "Smukke Peter" og om, hvor meget eller hvor lidt, man bruger sig selv og sine egne oplevelser, når man skriver erotisk litteratur.Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

29 minJUN 26
Comments
EP#01 - Vågn Op Venus!
the END

Latest Episodes

EP#9 - "Alt Magt Til Brysterne!"

I niende og foreløbigt sidste episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af sexolog Julie Jeune, som fortæller om brystmassage og brystorgasme. Det skal Maise prøve, og derfor må noget af tøjet af og brysterne masseres. Julie opfordrer også alle til at introducere en "aftenbøn", hvor manden sidder bagved kvinder og holder hendes bryster. For brystmassage giver større og fastere bryster, og brysterne fortjener derudover en masse kærlighed. Og så er der kommet et brev fra "feministen", der gerne vil have gode råd til, hvordan man taler med sin partner om sexliv og om ligestilling i sengen. Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller om historien "Gravid På Tinder". Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

39 minAUG 27
Comments
EP#9 - "Alt Magt Til Brysterne!"

EP#8 - "Hvordan er det at have en ...?"

I ottende episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af sexolog Jakob Olrik, der skal prøve at forklare Maise, hvordan det er at have en pik. Og så er der kommet et brev fra en mand, der har været sammen med sin hustru i over 40 år, men som nu bliver afvist af hende, når han lægger op til at putte. Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller om historien "Alt Lyder Bedre På Fransk". Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

38 minAUG 20
Comments
EP#8 - "Hvordan er det at have en ...?"

EP#7 - "Tantra og Yoni"

I syvende episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af Nina Vinther, der er indehaver af Nordisk Tantra og bl.a. udfører yoni-massage. Det skal Maise høre mere om! Og så er der kommet et brev fra en kvinde, der har fået en ny kæreste, som har onaneret to gange dagligt og nu døjer lidt med følsomheden. Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi. Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

31 minAUG 13
Comments
EP#7 - "Tantra og Yoni"

EP#6 "Den skamfulde feminist"

I sjette episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af Amalie Grauengaard, der er smykkedesigner og som laver kusseafstøbninger i gips.Der kommet et brev fra en lytter, der tanker en del over, hvorfor hun kan lide at blive domineret og talt ned til i sengen, når hun er feminist og samtidig lidt skammer sig over det.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historien "Bogelskeren"Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse pådenerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

24 minAUG 6
Comments
EP#6 "Den skamfulde feminist"

EP#5 - "Kønskransen"

I femte episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af jordmoder Gry Senderovitz, som er ophavskvinde bag ordet "kønskrans", og som hjælper kvinder med at genfinde deres sexualitet efter en fødsel.Derudover er hun opfinder af "bækkenbundspuden". Den skal Maise prøve!Der kommet et brev fra en kvinde, der for nyligt er blevet single efter et langt forhold, og som nu er skræmt ved tanken om at skulle have sex med en ny partner.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historie "Råbjerg Mile"Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse pådenerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

33 minJUL 30
Comments
EP#5 - "Kønskransen"

EP#4 - "Mad-fetish og fod-fetish"

I fjerde episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af restauratør Bo Jacobsen, som ifølge Maise er ekspert i at lave erotisk mad. Der kommet et brev fra en kvinde, der har postet et billede af sine fødder og efterfølgende modtaget en storm af henvendelser fra folk med fod-fetish. Men hvad er reglerne egentligt omkring at sælge billeder, og hvad er det med sådan noget fetish i det hele taget? Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historie "Roadtrip" Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

26 minJUL 23
Comments
EP#4 - "Mad-fetish og fod-fetish"

EP#3 - "Den kvindelige orgasme"

I tredje episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af tegner og forfatter Kristine Tiedt, som er ved at skrive en bog om orgasmen og derfor er "orgasmespecialist". Så det skal der snakkes om!Og så er der kommet et brev fra ”Den Ulystne”, som er i slutningen af 20erne og som har mistet sin sexlyst og søger råd til, hvordan hun kan få den tilbage.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historie "Kærlighed Og Karantæne"Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

32 minJUL 16
Comments
EP#3 - "Den kvindelige orgasme"

EP#2 "En Splittet Kvinde"

I anden episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af journalist og film/bog-anmelder StephanieCaruana. Der skal snakkes om sex på film og i bøger. Og om pornoalgoritmer. Og så er der kommet et brev fra ”En Splittet Kvinde”. Hendes kæreste har udviklet en sexuel tendens, hvor han gerne vil domineres voldsomt. Men den splittede kvinde er ikke glad for udviklingen og søger hjælp til, hvad hun skal gøre.Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historien "Det Åbne Kontorlandskab".Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

33 minJUL 8
Comments
EP#2 "En Splittet Kvinde"

EP#01 - Vågn Op Venus!

I første episode af Den Erotiske Brevkasse har Maise fået besøg af sexolog Julie Jeune. Hun har et kursus med titlen "Vågn op Venus", og det er netop det, der skal tales om: Hvordan får man vækket lysten, og hvordan kommer man lidt tættere på erotikken.I brevkassen ligger et brev fra en kvinde, der er begyndt at have erotiske drømme om sin chef. Hvad stiller man op med sådan noget?Forfatterne bag de erotiske fortællinger i Lysthuset, Anna Brigdwater og Susanne Cordes, kigger også forbi og fortæller lidt om historien "Smukke Peter" og om, hvor meget eller hvor lidt, man bruger sig selv og sine egne oplevelser, når man skriver erotisk litteratur.Skriv til Maise og Den Erotiske Brevkasse på denerotiskebrevkasse@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller erotiske oplevelser, som du gerne vil dele.Husk at du kan lytte til alle fortællingerne fra Lysthuset på alle lydbogsstreamingtjenester. Bare søg på "Lysthuset"

29 minJUN 26
Comments
EP#01 - Vågn Op Venus!
the END
success toast
Welcome to Himalaya LearningClick below to download our app for better listening experience.Download App