Himalaya: Listen. Learn. Grow.

4.8K Ratings
Open In App
title

Let's start @ Nine

Nine A/S

Followers
Plays
Let's start @ Nine
18 MIN2019 DEC 16
Play Episode
Comments
title

Details

Hvad gør man hvis man gerne vil møde andre med samme interesse, men der ikke er nogen arrangementer? Hvis man er Kevin Simper, så holder man selvfølgelig sit eget.

Kevins indlæg med den venligt provokerende titel "Why serverless never really worked for me until now!" på et meetup hos Cloud Native Copenhagen er derfor bare en lille del af hans engagement.

Vi talte med Kevin inden hans indlæg, og det blev til en snak om hvordan man bliver aktiv i meetup-miljøet. Han fortæller om hvorfor Serverless, som han har arbejdet med siden 2015, efter hans mening stadig mangler at indfri nogle af sine løfter, og hvad der gør at han mener at Google Cloud Run måske er det der har manglet.

Kents Corner handler denne gang om horror, både rædslen i de uhyggelige fortællinger, og rædslen ved at skulle træde i sin fars fodspor, når faderen tilfældigvis også er verdens mest sælgende forfatter indenfor genren. Joe Hill fandt en måde at besejre frygten, og Kent giver eksempler på hvordan vi nu får glæde af hans kamp både i bøger, film, TV-serier og tegneserier.