Explore

Download App
Mig og Min Ven Podcast
142 min2020 JUN 16
Play Episode
Likes
Comments
Share
Afsnit 37 - Løgne

Details

Bongo er ankommet i studiet og de to venner disker op med den ene løgnhistorie efter den anden, i dette rekord lange afsnit. Det hele kulminerer til slut hvor Kenneth afslører en GIGANTSIK løgn, som er ved at få Jacob til at falde ned af stolen!
Jacob bliver ringet op at sine fætre og Kenneth fortæller om den “døde” nabo I Helmut Lotti polotrøjen. Jacob har begået forsikrings svindel og Kenneth har været på weekend bustur til Mallorca, samt spillet fodbold i AGF.
Når man, som de to venner, er tidligere misbruger af hash, så har løgnene været mange i bestræbelserne på at få fat i hash og på at holde det skjult for sin partner!
Hedder Bongo virkelig Bongo og hvordan lykkedes det ham at få flænset hele ansigtet op da han var ude og male grafitti med vennerne?
Lov os at høre HELE afsnittet til ENDE, for det ender fuldstændig vanvittigt uforudsigeligt, hvor en KÆMPE løgn bliver afsløret!
Alt dette og meget mere, kan du opleve når de to venner knapper en øl op eller to, og får en sludder over hækken om løst og fast, stort og småt. SKÅL!