RING TIL RADIO4
50min2022 APR 21
Play Episode
Likes
Comments
Share

Details

Franskmændene skal til at vælge deres kommende præsident - men for begge de tilbageværende kandidater er atomkraft højt på valgløfte-listerne. Så mens vores europæiske venner udvider kernekraften, er spørgsmålet, om vi i Danmark skal følge trop? Eller om atomkraft er en energiform med for mange dårlige ting i bagagen? Medvirkende: Bent Lauritzen, atomkraftforsker og afdelingsleder på Danmarks Tekniske Universitet, og Jakob Zinck Thellufsen, lektor ved institut for planlægning på Aalborg Universitet See omnystudio.com/listener for privacy information.

see more

Ring til Radio4 - Skal kvinde- og herrelandsholdet i fodbold have det samme i løn?

50min

Ring til Radio4 - Er der grænser for, hvad man må putte i en sangtekst?

50min

Ring til Radio4 - Bare brystvorter er igen til debat. Er det fuldstændig harmløst, eller er der noget grænseoverskridende ved brystvorter i det offentlige rum?

50min

Ring til Radio4 - Er slikcigaretter harmløse? Eller er det problematisk, at børn kan købe slik, der ligner cigaretter?

51min

Ring til Radio4 - Giver det god mening at vores børn får flere bøger med etniske minoriteter - mere Yasmin og Muhammed i stedet for historier med Ida og Emil i hovedrollerne?

50min

Ring til Radio4 - Får du afleveret flasker og dåser til pant, eller er panten så lav, at du er ligeglad?

50min

Ring til Radio4 - Kan du lokkes med billig fjernvarme for at bo som nabo til en energi-ø med de mulige gener, det kan medføre?

50min

Ring til Radio4 - Er det et skodjob at være sygeplejerske i Danmark?

50min