Crypto Nostra
47s2022 MAR 17
Play Episode
Likes
Comments
Share

Details

Cryptogeld is niet meer weg te denken in de hopelijk winstgevende wereld vaninvesteerders en beleggers. Ondanks het feit dat beleggen in cryptocurrenciesgezien wordt als een heel andere vorm van beleggen zijn er aardig wat mensendie toch hun kans zien en cryptocurrencies kopen. Voordeel van cryptomunten isdat de waarde aanzienlijk kan stijgen en crypto veel wordt besproken online.Nadeel is dat de waarde schrikbarend snel kan zakken en je je inleg kwijt kuntraken. Bitcoin is de bekendste munt, maar er komen steeds meer altcoins inbeeld die de moeite van een belegging absoluut waard kunnen zijn. Aan de handvan dit artikel zetten we een paar cryptomunten voor je in een overzicht.

De Bitcoin (BTC)
Cryptocurrency Bitcoin is natuurlijk de bekendste crypto die we intussenkennen. Veel mensen hebben het nieuws gevolgd omtrent deze munt, die snellergestegen is dan de goudprijs. Een belegger die enkele jaren geleden voor eenpaar euro nog Bitcoin kocht mag zich vandaag de dag zeer rijk rekenen. En dehoge prijs van Bitcoin weerhoudt investeerders niet tegen om Bitcoin te blijvenkopen. Ondernemingen kiezen er ook vaak voor om Bitcoin als betaalmiddel toe testaan en dat is te zien aan stijgingen in de koers. Maar er is ook heel veelrisico, want de Bitcoin is grillig. Je belegde geld kan dan ook aanzienlijkdalen in waarde. Maar ondanks dat is de Bitcoin vast en zeker de moeite meerdan waard.

Cardano (ADA)
De Cardano coin is een geliefde cryptocurrency, die goed wordt verkocht en dienog prima betaalbaar is. Cardano is gebaseerd op een technologie binnen haareigen blockchain, waarmee veilig, snel en makkelijk gegevens en bestandenuitgewisseld kunnen worden. Doordat het netwerk van Cardano flexibel is zijn ertal van veranderingen, wijzigingen en vooral verbeteringen aan te brengen. Datversterkt de munt heel erg, want de meeste andere crypto technieken zijnhelemaal niet meer aan te passen. De Bitcoin is daar een duidelijk voorbeeldvan. Natuurlijk kun je Cardano bewaren in je online wallet, maar veiliger ishet om ze te bewaren op een cold device zoals de wallets van Nano of een van deandere hardware wallets.

De TRON
Cryptocurrency TRON (afkorting TRX) wordt steeds geliefder en wordt steeds meerop Nederlandse websites van brokers aangeboden. TRON komt vaker terug inlijstjes van altcoins met potentie, wat volop mogelijkheden biedt aaninvesteerders die voor weinig centen aan TRON willen komen. TRON is ontwikkeldin de Verenigde Staten en hanteert haar eigen coin, de TRX, in een goedvormgegeven blockchain. De techniek achter TRON is voornamelijk gericht openergiezuinigheid, waaronder bandbreedte. De TRON wordt mede daardoor beschouwdals een duurzame, groene crypto coin. De TRON mag je zien als een veelbelovendecrypto die je nog voor weinig geld aan kan schaffen via beurzen in Nederland endaarbuiten.